daan Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 To mój najwyższy lot, około 250~300 m. ciężko było z tej odległości dopatrzeć się w którą stronę leciałem, pomimo tego, że model miał 120 cm rozpiętości. W przyszłości zainwestuję w transmisję video(: http://www.youtube.com/watch?v=9xhrZVvqUvM&list=HL1354180816&feature=mh_lolz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 No twardziel tak miasto atakuje. I jeszcze nie wie gdzie leci Troszkę jakby ryzykowna zabawa. A wokół Wrocławia tyle ładnych i spolojnych miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ładnie, sam mam model o takiej rozpiętości i też latam nad miastem ale tak wysoko się jeszcze nie wdrapałem. Wiem to bo nagrałem film z połowy wysokości, jaką osiągnął Twój model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nie wiedziałem gdzie lecę chwilami, właśnie na samej górze, ale rano słońce oświetlało model spod spodu i to była chyba najbardziej odpowiednia chwila, rzadko latam nad miastem, najczęściej nad kładką koło ZOO ale jak jestem pewien, że się nic nie stanie to raz na jakiś czas robię taki lot, bo uwielbiam obserwować miasto z góry. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi