mike217 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 U Bogdana w Toruniu dobrze się ma, a maszynki jak to u Bogdana , nietykalne ale cuda na nich powstają. Do mojej małej modelarni też czasami przychodzą koledzy jakieś wióry porobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Czyli ...... dochodzimy do jednego sedna. Ludzie, modelarze, skupiajta się w modelarniach, w kupie raźniej i łatwiej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Rafale, ja w swojej "modelarni" niestety nie posiadam zestawu maszyn, za to w pracy mam do dyspozycji 7 fajnych maszynek, niestety "tylko" takich Za jedną można by wybudować nie jedną modelarnię... Widzę, że jesteś z Puław, jak już piszesz o "kupie" to bardzo blisko Puław spędzam zawsze urlop w lecie, na wiosnę i kiedy się da. Może kiedyś się zobaczymy, wymienimy poglądy modelarskie i polatamy. Macie jakieś fajne miejsca ? Ja do tej pory latam tylko w szczerych polach nad Wisłą, w zasadzie widać jakieś światełka od Waszych "azotów" nawet. Jak by co to zapraszam oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Jak będziesz w okolicach to odezwij się masz otwarte zaproszenie na nasze lotnisko, też w okoliach puław - NIEBRZEGÓW Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Świetnie. Dziękuję za zaproszenie, jak będę na działce to się z chęcią odezwę, do Puław mam praktycznie tyle co szerokość Wisły Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiatab7 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Jeśli ktoś by potrzebował toczyć drobne elementy to chętnie pomoge, tokarka manualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi