tomekxxxx Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Witam mam następujący problem na który natknąłem się w czasie budowy przeniesienia napędu z silnika do tylnej ośki- mianowicie co jest problemem otóż posiadam pasek do przenoszenia napędu wydobyty z drukarki który przyciąłem na idealną długość i teraz trzeba go jakoś znów połączyć próbowałem na ciepło nie dało rady na klej (kropelka czy też budapernem) tez nie trzyma może macie pomysł jak to połączyć? a może takie paski można kupić gdzieś w sklepach modelarskich elektronicznych na wymiar ? bo już nie mam pomysłów a bez tego nic nie zrobi zostało tylko pościć ten pasek i napęd gotowy :/ dodaje zdjęcia paska pozdrawiam serdecznie i dziękuje z góry za pomoc P.S. Przepraszam za jakość zdjęć, robione są telefonem i dziewczyna zabrała lustrzankę na imprezę firmową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Połączyć to raczej nie połączysz. Jeśli chcesz pas zębaty poszukaj w akcesoriach cnc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jest przeciez masa pasków do modeli rc. Popatrz na asortyment sklepów z samochodami rc. Allegro. Tylko szukać, przeglądać. Ze skali 1:10 na pewno cos znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi