Tomek Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Za własności lotne (niska waga ,lata po sznureczku , wisi sam chyba jako jedyny z serii 2,2m bez kontry na lotkach), przeciw , żle wykonane podwozie. Jeśli ktoś ma smykałkę do pilnika i piłki to polecam, tylko od razu przerobić podwozie na sklejkę modelarską plus zalaminowanie. W przeciwnym wypadku model tylko na asfalt lub trzeba sobie go odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dziś polatałem sobie konkretnie , podwozie sprawuje się wyśmienicie, szkoda że od razu nie zalaminowałem , ale trudno. Wyregulowałem też wkońcu silnik ( i skończyłem docieranie) . Ładnie robi hariera , nie buja go , albo już mi to dobrze wychodzi. Jak pisałem wcześniej nie kreci go w zaisie , kontra na lotkach i model stoi w miejscu. W żyletyce też lata dobrze, generalnie czuć ,że waga modelu jest niska. Jednym słowem jestem bardzo zadowolony z modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Oj tak , Tomek nadrabiał dziś zaległości... Pozdrawiam Tomciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi