GiulioN Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam, mam do zaprezentowania mój pierwszy lot modelem RC -Robbe Nino, który się odbył gdy chodziłem do trzeciej klasy gimnazjum, czyli ponad 3 lata temu. Z tego co pamiętam, model miał dobre właściwości lotne: był powolny oraz stabilny, mimo bardzo małych wychyleń szło pokręcić trochę akrobacji (w późniejszych niż na filmie lotach). Napęd może nie grzeszył nadmiarem mocy, ale nie można powiedzieć że był słaby. Oblot odbył się na boisku koło gimnazjum nr.3 w Wodzisławiu Śląskim (jeszcze zanim wybudowali Orlika). Jak zawsze, takiemu wydarzeniu towarzyszył stres. Modelu od dwóch lat już nie posiadam, a szkoda, bo bym sobie znów nim pośmigał. Co do lotu: jak zawsze, w przypadku początkującego, nie było idealnie. http://youtu.be/lYRgdYiRr0E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nadużywasz przecinków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Okej, zmienię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi