chaosmaker Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 A ja obstawiam że złoży się na 100% - osobiście udało mi się złamać skrzydło naprawdę wg mnie dobrze wzmocnione - dziś wiem że i to było za mało ... Oczywiście , latając bez wariactw tzn. mega spokojnie i bez ewolucji - może przetrwa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Też latam bez wariactw ale nigdy niczego nie można być pewnym dlatego koniecznie wzmacniam listewkami i tkaniną na środku łączenia. Stanowi ona potem podłoze do dalszych mocowań łoża silnika czy innych jak np kadłuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Część! W święta złapałem sporo wolnego i prace się poszły do przodu:D Mam już lotki, winglety, skrzydło wymarzone, serwa zamocowane, dzisiaj jeszcze schowaj kable pod taśmę. Jak wrócę do domu pochwalę się może jakimiś fotkami... Na koniec jeszcze szybkie pytanko : Czy pakiety 3s 5000 20c będzie ok? A może coś większego? Pozdrawiam i wesołych świąt Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Postaram się pokazać co udało mi się zrobić... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Łoże silnika mogło być trochę cieńsze niż ta bukowa siódemka, ale nic nie miałem. Druga sprawa lotki mogły być trochę większe, ale dam szanse tym, po oblocie będę kombinował. Mam jeszcze dwa pytanka: Pakiet 3 5000 mAh 20C będzie ok ? Jak sądzicie duży skłon i wykłon muszę zrobić ? Mam emaxa gt2820/06 i 11x7 apc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi