lukas 39 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wiatam szanowne grono ,potrzebuje planów madmana evo 1,5m na drukarkę wielokoformatową.Pisałem do autora ale widocznie nie ma czasu albo coś tam.Może któryś z kolegów posiada owe plany to poproszę na lucjano1234@interia.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Cześć. Pewnie tą stronę znasz, na któej leżą plany: http://www.dariuszmu...dman%20evo.html nie wiem o co chodzi z tą drukarką wielkoformatową i plikami PLT, ja poprzestawiałem sobie w CAD skrzydła i kadłub, i wydrukowałem na wąskiej wstędze papieru w punkcie Xero. Jak chcesz to moe ci podesłać te plany PS. mój Madmanik czeka na folię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Będę wdzięczny,.Z druakrki wielkoformatowej plany są drukowane na jednym arkuszu 1-1 ,chyba 1,2 m szerości na tyle ile wałek pozwoli. Poprostu sklejanie a4 jest dobijające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 OK poszło na PW Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Plany doszły,wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jeżeli ktoś chce mam te plany w PDF ,wydruk jednym ciągiem około 3m,koszt tego wydruku to coś około 20zł ale jest na jednym pasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jeśli można to poproszę marceli_kwiat@wp.pl z góry dzięki pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Plany poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 ja też proszę o plany w pdf: ali1983@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Zapodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam Próbowałem wstawiać plany na drukarkę wielkoformatową na mojej stronie jednak za każdym razem z niepowodzeniem.. ich format to PLT, po kliknięciu ściągnij otwierają się krzaki jak w notatniku, po spakowaniu rarem nie mozna w ogóle tego ściągnąć więc się poddałem. Format plt obsługują drukarki w agencjach reklamowych, wtedy z wałka drukuja się całe plany nic nie trzeba łączyć. Jeśli ktoś ma pomysł jak rozwiązać problem ściągania tych planów które są w dwóch plikach to proszę o pomoc. Na chwilę obecną daje się je wysyłać tylko e-mailem i to w dwóch osobnych. Plany można przekształcać dowolnie, jak ktoś ma jeszcze w innym formacie to mogę wrzucić na moja stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Wysłałem na adres ze strony plany zkonwertowane w PDF madmana evo 1,5m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dziękuję za przesłanie planów, wstawiłem je na moją stronę w zakładce download tak aby każdy mógł je sobie szybko ściągnąć link: http://dariuszmular.com/download%20pliki/Madman_BR_Model.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Coś mi się chyba kąty zaklinowania rozjechały. Na planach są na zero a u mnie inaczej, model nerwowy jest. Ewidentnie płat źle ustawiłem, ale podkładkami tego nie wyreguluję . Macie pomysła jak to poustawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRY3 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Kończę właśnie swojego Madmana, i aż z ciekawości sprawdziłem jak to wygląda u mnie - chyba dobrze ? proszę nie komentować owiewki kabiny (wersja testowa ) Co do Twojego przypadku to chyba tylko zostaje podpiłowanie kadłuba by spływ poszedł do góry Z jakim sc latasz?, bo mam problem z wyważeniem modelu i nie wiem ile jeszcze w stosunku do podawanego 145mm można się przesunąć w tył Edytowane 5 Września 2013 przez KRY3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Hej Darku, Pliki PLT to są już gotowe pliki w języku drukarki. Zawierają komendy dla drukarki. Nie otwiera się ich przed wydrukiem tylko jakby od razu wrzuca w port drukarki. To że po kliknięciu ściągnij otwierają się w notatniku to ustawienie w przeglądarce/Windowsie. zapewne udałoby się je ściągnąć klikając PKM i wybierając zapisz obiekt docelowy jako... Nie widzę ich na Twojej stronie więc nie mogę potwierdzić swojej teorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi