damiank169 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam mam samolot Mustang P-51 firmy Reely z silnikiem szczotkowym a mianowicie mam z nim problem. Ostatnio chcialem go uruchomić ale coś przestalo działać, wcale nie reaguje na pilot, po włączeniu pilota i modelu zaczyna wariować silniki i wszystkie lotki się ruszają gdy wyłączę pilot wszystko zatrzymuje sie, nie mam pojęcia co jest dodam jeszcze ze cała aparatura i oprzyżadowanie jest orginalne z tego modelu tj. T4DP-FM35... Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wlacz pierw nadajnik, potem odbiornik. Jaka częstotliwość? Moze ponowne bindowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiank169 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam włączałem najpierw nadajnik potem odbiornik i wielokrotnie próbowałem i nic żadnej poprawy. Częstotliwość 35MHz. Jakieś nowe propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sprawdź kwarce, może się poluzowały albo wypadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sprawdź czy kwarce sa dobrze włożone. Ciezko stwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiank169 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 kwarce ok sprawdzałem wielokrotnie, chyba ze spaliły sie czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Postaraj sie sprawdzic na kwarcach na innym kanale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 kwarce ok sprawdzałem wielokrotnie, chyba ze spaliły sie czy coś Wymień te kwarce. Inaczej tego nie sprawdzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiank169 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ok wymienię tylko muszę najpierw je kupić. Kwarce muszą być tej samej firmy co aparatura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajto87 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Powinny być takiej firmy jak aparatura/ jest w intrukcji, na innych może nie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiank169 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dzięki za podpowiedz. Przeglądałem instrukcję i tam nic nie ma o kwarcach, tylko jak wymienić. Szukałem w necie i nigdzie nie mogę takich znaleść, sa takie ale firmy modelcraft... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zainwestuj w jakis markowy nadajnik nie bedzie problemu z doborem sprzętu. A jak juz pojdziesz w 2.4 ghz to problem z kwarcami a nawet zakłóceniami cie ominie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiank169 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Chyba tak zrobię, najszybciej będzie i naj mniej problemu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi