Skocz do zawartości

Mustang P-51 Reely - Problem, proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam samolot Mustang P-51 firmy Reely z silnikiem szczotkowym a mianowicie mam z nim problem. Ostatnio chcialem go uruchomić ale coś przestalo działać, wcale nie reaguje na pilot, po włączeniu pilota i modelu zaczyna wariować silniki i wszystkie lotki się ruszają gdy wyłączę pilot wszystko zatrzymuje sie, nie mam pojęcia co jest dodam jeszcze ze cała aparatura i oprzyżadowanie jest orginalne z tego modelu tj. T4DP-FM35... Proszę o pomoc

Opublikowano

Witam włączałem najpierw nadajnik potem odbiornik i wielokrotnie próbowałem i nic żadnej poprawy. Częstotliwość 35MHz. Jakieś nowe propozycje?

post-11868-0-95145800-1357921068.jpg

Opublikowano

kwarce ok sprawdzałem wielokrotnie, chyba ze spaliły sie czy coś

Wymień te kwarce. Inaczej tego nie sprawdzisz.

Opublikowano

Dzięki za podpowiedz. Przeglądałem instrukcję i tam nic nie ma o kwarcach, tylko jak wymienić. Szukałem w necie i nigdzie nie mogę takich znaleść, sa takie ale firmy modelcraft...

Opublikowano

Zainwestuj w jakis markowy nadajnik nie bedzie problemu z doborem sprzętu. A jak juz pojdziesz w 2.4 ghz to problem z kwarcami a nawet zakłóceniami cie ominie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.