-==PEGAZ==- Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Żeby nasz baner w podpisie nie był gołosłowny, to zapraszam na początki serwisu D.E.B.I.L.E. czyli Depronowa Elita Budujących i Latających Elektrykami. http://www.debile.internetdsl.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 :evil: a niby dlaczego tylko elektryki? :wink: D.E.B.I.L.E.(i)S(paliniakami) nie mogłoby być? Bo moglibyśmy się do tej kategorii załapać http://www.rcpabianice.strefa.pl/m/200704/IMG_0001.html http://www.rcpabianice.strefa.pl/m/200704/000_1991.html http://www.rcpabianice.strefa.pl/m/200610/000_1477.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Fajnie że sobie radzicie :faja: Nawet ciekawie że powstała "czysto tematycznie stronka" dla konkretnego odbiorcy. Nie podobało mi się i nadal nie podoba natomiast dlaczego użyliście i tak bardzo eksponujecie słowo "DEBILE" nawet jeśli jest to skrót. Żaden modelarz nie powinien być kojarzony z debilem - bo nim nie jest :ban: .... i miejsce tam na stronie też nie jest debilne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Marcin - to się nazywa "autoironia". Mają chłopaki właściwy dystans do siebie i do tego co robią. Nie napinają się. Bardzo zgrabną nazwę ukuli. Po modelach widać przecież, że to normalni ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 A mi sie nie po prostu podoba :cry: nie każdy wie że to normalni ludzie. Mi się to kojarzy tak że jak modelarz to od razu debil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam A dlaczego nie DEBIL . Normalni ludzie to np. znaczki zbierają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 A tu tacy, co powodują że coś co powinno leżeć przygniecione panelami podłogowymi unosi się w powietrzu i nie wygląda tak jak powinno A cytując za wikipedią: http://pl.wikipedia.org/wiki/Debil Debilizm – termin medyczny określający wrodzony stan upośledzenia umysłowego, który powoduje nieprzystosowanie społeczne lekkiego stopnia. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Po modelach widać przecież, że to normalni ludzie Powiem więcej, po modelach to widać, że to ludzie niebywale utalentowani i zdolni! Bo kto to widział żeby takie rzeczy z depronem robić... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Po modelach widać przecież, że to normalni ludzie Ekhem ... to napisał mieczotronix, nie ja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 He, he, no to też jestem debil.... A wcale o tym nie wiedziałem. Jednak nadal preferuję spalinki nad elektrykami, co też jest objawem debilizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 "Nie bedzie balsia pluł nam w twarz ni dzieci nam celonił..." JA jestem zdania ze latajaca płyta pianki pod płytki ceramiczne to nie model Czy potraficie z depronu robic takie modele jak sie robi z balsy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 na upartego można zrobic kazdy model z depronu, jak wiadomo, zeby konstrukcja była wytrzymała, to i tak trzeba uzyc "dżewa", ale juz w tym wypadku nie na poszycie itd. jest to po prostu forma poszycia, na którym można zrobic bardzo ładne malowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 ANTY DEBILE powstaje po to ,aby osoby które nie mogą patrzeć na latające podkłady pod panele (nie mówię o modelach F-150 ,a_skota) i lubią robić modele z balsy Po prostu przeciwieństwo "DEBILI" Chętnie przyjmiemy nowych działaczy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Paweł czy mogę liczyć na członkowstwo w waszym klubie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 na upartego można zrobic kazdy model z depronu zrob mi skrzydlo do s8e w max 45g co wytrzyma lot na 40stce 16-10 przy calkowitej masie modelu 120g to ci kupie 20kg depronu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 zebym miał czas, to bym sie podjął, ale szkoła robi swoje... a depronu bym tyle nie potrzebował ;P wolałbym cos innego za taka sume Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Jeśli jeszcze ktoś chce być członkiem "klubu" To proszę pisać do mnie na PW. Przyjmiemy każdego ,kto nie przepada za depronem i lubi balsę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Teq, krzysiek w i cała reszta ... wytłumaczcie mi jedną rzecz. Czym się różni pianka od ocieplania podłogi od pianki od ocieplania ścian i podłogi ? Bo jakoś nikt nie skarży się na DLG że są zrobione ze styroduru ? To taka wybiórcza nienawiść ? Czy tylko kolejna hypokryzja ? Może zaczniemy się bić na tłuczone butelki czy lepszy jest może AXI czy MEGA ? Jakoś żaden z Was nie potrafi dać inteligentnego przykładu dlaczego nie depron. Wytłumaczie mi to. DLACZEGO NIE ? Nie bo nie ???? ... bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 "cała reszta "zrozumiała wasz podpis jako żart i podobnie zareagowała w swoim podpisie(choc mnie nie wyszło ale spróbuję) Każdy lubi to co ma ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Panie PEGAZ !! Nie wiem po co zadajesz Pan pytanie ,i zanim ktoś na nie odpowie odpowiadasz za niego. Nie mam nic do depronów które robi np. f-150 ,motylasty (mówię o ToTo2). Nie podobają mi się modele z gołego depronu (po prostu brzydkie są !) ,ani oklejane taśmą. Model zrobiony jak ToTo2 to już sztuka ,ale taki np. model 3D o płaskim kadłubie ,płaskich skrzydłach to wygląda jak by komuś uciekł z pod podłogi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.