instruktor Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 "co, nie będzie wojny...? Nie będzie latających siekier ,szpadli wideł i gumowców?" Będą latające w/w przecież to tylko kwestia mocy silnika,ale poczekamy Jedrek jakieś plany naszkicuje i zabieramy się do roboty bo zima choć jeszcze się nie zaczęła wbrew pozorom ,jest krótka . Jarek zresztą napisał piękne zdanie pod którym podpisuję się wszystkimi(he,he) kończynami "Napiętnujmy tandetę, a nie materiał."
-==PEGAZ==- Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 Hitler tez byl kiedys nastolatkiem.. Przepraszam ale nie rozumiem ... I bardzo mi się te stwierdzenie nie podoba. To jakaś aluzja ? Możesz ją bardziej wyjaśnić ? Zachowujecie się jak KKK. Nadal plujecie nam w twarz ... Sorki, ale ja dodaję Was do ignorowanych. Rozumiem żarty, ale tego to mam dość.
-==PEGAZ==- Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 TEQ. Jak masz jakieś problemy, to pisz w tym wątku. Nie na Prywatne Wiadomości. Nie chce mi się czytać a tu mogę Cię przynajmniej ignorować.
Tomek Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Trochę to za daleko poszło. Stanowczo proszę o zakończenie wzajemnych podjazdów . Panowie dproniacy będą sobie tu dyskutować ,a panowie od balsy zrobią sobie wolne :twisted:
jędrek Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Panowie dproniacy będą sobie tu dyskutować ,a panowie od balsy zrobią sobie wolne :twisted: AMEN
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.