instruktor Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 "co, nie będzie wojny...? Nie będzie latających siekier ,szpadli wideł i gumowców?" Będą latające w/w przecież to tylko kwestia mocy silnika,ale poczekamy Jedrek jakieś plany naszkicuje i zabieramy się do roboty bo zima choć jeszcze się nie zaczęła wbrew pozorom ,jest krótka . Jarek zresztą napisał piękne zdanie pod którym podpisuję się wszystkimi(he,he) kończynami "Napiętnujmy tandetę, a nie materiał." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Hitler tez byl kiedys nastolatkiem.. Przepraszam ale nie rozumiem ... I bardzo mi się te stwierdzenie nie podoba. To jakaś aluzja ? Możesz ją bardziej wyjaśnić ? Zachowujecie się jak KKK. Nadal plujecie nam w twarz ... Sorki, ale ja dodaję Was do ignorowanych. Rozumiem żarty, ale tego to mam dość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 TEQ. Jak masz jakieś problemy, to pisz w tym wątku. Nie na Prywatne Wiadomości. Nie chce mi się czytać a tu mogę Cię przynajmniej ignorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Trochę to za daleko poszło. Stanowczo proszę o zakończenie wzajemnych podjazdów . Panowie dproniacy będą sobie tu dyskutować ,a panowie od balsy zrobią sobie wolne :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Panowie dproniacy będą sobie tu dyskutować ,a panowie od balsy zrobią sobie wolne :twisted: AMEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.