Czaro Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Coś mi mówi, że mimo zmiany terminu tytuł zawodów pozostanie bez zmian... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Siama Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 A na poligonie w Ustce będzie wiosna co!(chyba kalendarzowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ja juz naladowalem pakiety, czekam na potwierdzenie mam brać snowboard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Na poligonie też zima, ale przynajmniej mamy dużo jodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Siama Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Jod na baczność-dzięki mnie by zaszkodził! Wole spotkanie z kolegami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Siama Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Spotkanie potwierdzam ,czekamy od 9.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Zuchy! Podziwiam Was. Mnie przynajmniej czasem płacą za marznięcie na lotnisku, a Wy tak z własnej woli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Hehe. Hardcore było. Ale na juniorów nie było mocnych Aż mi chłopaków szkoda było. Ręce w kolorze gotowanego raka. Ale uśmiechy...stwierdzały ze dzień wart grzechu byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Siama Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Kilka fotek: http://www.facebook.com/pages/Orion-F3K-DLG/586330494716212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi