Piotrek_F3J Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam Zrobiłem już coś więcej a mianowicie zaczołem skrzydła i skleiłem dwie połówki kadłuba i wygląda to tak :
robraf Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 ładny modelik moj instruktor w modelarnii juz wykonal w ciągu paru dni taki modeli i bardzo ładnie mu on wyszedl moze dodam niedlugofoty jak je zrobie i wgram ( modelik łądny już gotowy do oklejenia po drobnych kosmetykach tzn podszlifować i podkleic niektóre elementy model bedzie pod 3f o mocy 1kg ciągu ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wieczu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Hmm po przemysleniach zastanawiam sie czy niepasowalo by wkleic rozpurek miedzy zeberkami. Zwiekszy to sztywnosc skrzydla i bedzie mniej podatne na flatter. To tylko max 4gramy jesli zrobisz np z listewki 3x3. Pozdrawiam PS. Ladnie to wszystko wyglada
Piotrek_F3J Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2008 Teraz mam ferie to będę częściej dłubał przy modelach Miałem jeszcze trochę folii i okleiłem stateczniki
Andych Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Masz cierpliwość do patyczków! Pewnie sporo w Bierki grał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.