Piotrek_F3J Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam Zrobiłem już coś więcej a mianowicie zaczołem skrzydła i skleiłem dwie połówki kadłuba i wygląda to tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 ładny modelik moj instruktor w modelarnii juz wykonal w ciągu paru dni taki modeli i bardzo ładnie mu on wyszedl moze dodam niedlugofoty jak je zrobie i wgram ( modelik łądny już gotowy do oklejenia po drobnych kosmetykach tzn podszlifować i podkleic niektóre elementy model bedzie pod 3f o mocy 1kg ciągu ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Hmm po przemysleniach zastanawiam sie czy niepasowalo by wkleic rozpurek miedzy zeberkami. Zwiekszy to sztywnosc skrzydla i bedzie mniej podatne na flatter. To tylko max 4gramy jesli zrobisz np z listewki 3x3. Pozdrawiam PS. Ladnie to wszystko wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Teraz mam ferie to będę częściej dłubał przy modelach Miałem jeszcze trochę folii i okleiłem stateczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Printer Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Masz cierpliwość do patyczków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Masz cierpliwość do patyczków! Pewnie sporo w Bierki grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.