Gryzon Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jak w temacie - poszukuję kogoś (firmę lub osobę) z ploterem w Warszawie najlepiej która wytnie mi kilka sztuk LOGO i napisu ...tak do mojego RedBullowego extrima ... zacząłem wycinać byki i ....chyba mam za duże ręce :evil: 45 minut nad jednym małym bykiem a efekt ...może nie tragedia ale na model wolałbym nakleić nieco ładniejszego byczora ......Tak więc poszukuję osoby / firmy w w-wie najchetniej (chociaż to bez róxnicy bo i tak pocztą pójdzie pewnie) która wytnie mi kilka (kilkanaście?) byków RedBulla takich z białą obwolutką i napis także z białą obwolutką ... Podobno do sklepu na Bitwy (w-wa) przychodzi modelarz który wyciął juz sobie na ploterze te Loga i ma ich zapas - pod tegoż extrima właśnie, ale .... worek soli chyba trzeba zjeść zanim chłopaki z bitwy skontaktują mnie z nim - proszę się od miesiąca mniej więcej ...ehhhh HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4wd Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 jak masz to logo w corelu to podeślij - moge Ci wyciąć i dosłać pocztą. W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 eeee... no nie jestem Corelowy ... PhotoShopa umiem obsłużyć ale Corel zawsze dla mnie graniczył z magią a obsługujący go z Cudotwórcą .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Pogadaj z arthobby. Oni maja ploter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 HA ! Jednak jest szansa że będe miał w Corelu ... wojtek4wd : Jeśli można odezwę się po przetworzeniu . ArtHobby - sklep może i dobry ale ....sposób obsługi ...ekhm ...wolę uderzyć w tej sprawie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Dla wszystkich chętnych: http://japim.acn.waw.pl/redbull_final.cdr Jakiś czas powisi na serwerze Tylko prośba o nie rozprzestrzenianie i nie umieszczanie na innych serwerach bez chociażby jednego zdania informacyjnego. Edit: Podgląd loga: Poprawiłem kolor "pomarańczy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 DZIEKUJE BARDZO ! Teraz musze udac sie do kogos z Corelem w celu "podejrzenia" całości Aha - z mojej strony mam 5 sztuk tablic do Extrima produkcji kolegi z tutejszego forum na papierze " wysoki połysk" - Jeśli ktoś życzy proszę o adres wysyłki na priv Druk jak druk ale może ktoś nie ma drukarki to polecam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.