Gryzon Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jak w temacie - poszukuję kogoś (firmę lub osobę) z ploterem w Warszawie najlepiej która wytnie mi kilka sztuk LOGO i napisu ...tak do mojego RedBullowego extrima ... zacząłem wycinać byki i ....chyba mam za duże ręce :evil: 45 minut nad jednym małym bykiem a efekt ...może nie tragedia ale na model wolałbym nakleić nieco ładniejszego byczora ......Tak więc poszukuję osoby / firmy w w-wie najchetniej (chociaż to bez róxnicy bo i tak pocztą pójdzie pewnie) która wytnie mi kilka (kilkanaście?) byków RedBulla takich z białą obwolutką i napis także z białą obwolutką ... Podobno do sklepu na Bitwy (w-wa) przychodzi modelarz który wyciął juz sobie na ploterze te Loga i ma ich zapas - pod tegoż extrima właśnie, ale .... worek soli chyba trzeba zjeść zanim chłopaki z bitwy skontaktują mnie z nim - proszę się od miesiąca mniej więcej ...ehhhh HELP
wojtek4wd Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 jak masz to logo w corelu to podeślij - moge Ci wyciąć i dosłać pocztą. W
Gryzon Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 eeee... no nie jestem Corelowy ... PhotoShopa umiem obsłużyć ale Corel zawsze dla mnie graniczył z magią a obsługujący go z Cudotwórcą ....
Gryzon Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 HA ! Jednak jest szansa że będe miał w Corelu ... wojtek4wd : Jeśli można odezwę się po przetworzeniu . ArtHobby - sklep może i dobry ale ....sposób obsługi ...ekhm ...wolę uderzyć w tej sprawie tutaj
japim Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Dla wszystkich chętnych: http://japim.acn.waw.pl/redbull_final.cdr Jakiś czas powisi na serwerze Tylko prośba o nie rozprzestrzenianie i nie umieszczanie na innych serwerach bez chociażby jednego zdania informacyjnego. Edit: Podgląd loga: Poprawiłem kolor "pomarańczy".
Gryzon Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 DZIEKUJE BARDZO ! Teraz musze udac sie do kogos z Corelem w celu "podejrzenia" całości Aha - z mojej strony mam 5 sztuk tablic do Extrima produkcji kolegi z tutejszego forum na papierze " wysoki połysk" - Jeśli ktoś życzy proszę o adres wysyłki na priv Druk jak druk ale może ktoś nie ma drukarki to polecam się
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.