Jump to content

Wycięcie LOGO i napisu - Warszawa gdzie ?

Gryzon

Recommended Posts

Jak w temacie - poszukuję kogoś (firmę lub osobę) z ploterem w Warszawie najlepiej która wytnie mi kilka sztuk LOGO i napisu ...tak do mojego RedBullowego extrima ... zacząłem wycinać byki i ....chyba mam za duże ręce :evil: 45 minut nad jednym małym bykiem a efekt ...może nie tragedia ale na model wolałbym nakleić nieco ładniejszego byczora ......Tak więc poszukuję osoby / firmy w w-wie najchetniej (chociaż to bez róxnicy bo i tak pocztą pójdzie pewnie) która wytnie mi kilka (kilkanaście?) byków RedBulla takich z białą obwolutką i napis także z białą obwolutką ...

Podobno do sklepu na Bitwy (w-wa) przychodzi modelarz który wyciął juz sobie na ploterze te Loga i ma ich zapas - pod tegoż extrima właśnie, ale .... worek soli chyba trzeba zjeść zanim chłopaki z bitwy skontaktują mnie z nim - proszę się od miesiąca mniej więcej ...ehhhh HELP

DZIEKUJE BARDZO !

Teraz musze udac sie do kogos z Corelem w celu "podejrzenia" całości :)

Aha - z mojej strony mam 5 sztuk tablic do Extrima produkcji kolegi z tutejszego forum na papierze " wysoki połysk" - Jeśli ktoś życzy proszę o adres wysyłki na priv :D Druk jak druk ale może ktoś nie ma drukarki to polecam się

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.