bzik4 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Docierałem na tym ASP 91AR, wypaliłem jakieś 1,5 litra. Olej raczej tylko do samopałów. Tak wygląda breja która powstaje z metanolu i tego oleju. ale mimo wyglądu silniki chętnie na tym pracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaquadnik Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Tak, u mnie dokładnie tak wygląda. Chciałem na tym odpalić silniczek Enya 1,5 cm3. Do samozapłonów dałem zwykły olej mineralny, ale spróbuję zrobić paliwo z tym castrolem i zobaczę jak MK-16 na tym pracuje =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 na krowe stać a na łańcuch zabrakło ;)ja bym się nie odważył uruchomić silnika na czymś takim ,ale są różne szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 na krowe stać a na łańcuch zabrakło ;)ja bym się nie odważył uruchomić silnika na czymś takim ,ale są różne szkoły szkoły owszem różne ale ten olej jest dwa razy droższy niż rycyna więc z tym łańcuchem to nie tak do końca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 a tak wypieprzyć ten szajs i zrobić dobre bo nowe to co nie łaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi