oki188 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Mały komiks Z okazji mikołajek życzę wszystkim dużo nowego sprzętu i bez kretowych lotów Oki188 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Dzięki i na wzajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Hmmm ...fajny pomysl z tym Komiksem... Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Dzięki tak nie miałem co wymyślić na mikołaja a w nowym aparacie mam program dokładania chmurek i wpadłem na ten pomysł. ogólnie też mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Oki ,co to za Aparat z "chmurkami" ....? mialem rozne cuda ,ale z dokladaniem chmurek ? chyba dokladasz chmurki juz na Komputerze czy jeszcze w Aparacie ? ....bo kto by komplikowal Aparat "wkladajac" mu chmurki... ;D Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 chmurki dodaje bezpośrednio w aparacie po zrobieniu zdjęcia mogę je edytować zmieniać kontrast kolory dodawać chmurki i inne rzeczy. Aparat to Samsung D60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.