oki188 Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Mały komiks Z okazji mikołajek życzę wszystkim dużo nowego sprzętu i bez kretowych lotów Oki188 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Dzięki i na wzajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janeczek Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Hmmm ...fajny pomysl z tym Komiksem... Pozdrawiam Janek Link to comment Share on other sites More sharing options...
oki188 Posted December 7, 2007 Author Share Posted December 7, 2007 Dzięki tak nie miałem co wymyślić na mikołaja a w nowym aparacie mam program dokładania chmurek i wpadłem na ten pomysł. ogólnie też mi sie podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janeczek Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Oki ,co to za Aparat z "chmurkami" ....? mialem rozne cuda ,ale z dokladaniem chmurek ? chyba dokladasz chmurki juz na Komputerze czy jeszcze w Aparacie ? ....bo kto by komplikowal Aparat "wkladajac" mu chmurki... ;D Janek Link to comment Share on other sites More sharing options...
oki188 Posted December 8, 2007 Author Share Posted December 8, 2007 chmurki dodaje bezpośrednio w aparacie po zrobieniu zdjęcia mogę je edytować zmieniać kontrast kolory dodawać chmurki i inne rzeczy. Aparat to Samsung D60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.