Pa_Czyz Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Paweł podniosłeś tak wysoko poprzeczkę, że ciężko będzie Ciebie pobić ;-))) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Podziwiałem na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 2:40 wybieranie biedronek z trawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 2:40 wybieranie biedronek z trawy Wybierz się w końcu do Nowego Targu to pooglądasz na żywo tam Paweł jest na każdym pikniku , bo do Kraśnika to tylko raz zawitał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 W zeszłym roku to by się nie naoglądał za wiele bo jak dobrze pamiętam to Paweł zrobił tylko 1 lot zakończony usterką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pa_Czyz Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Tak, przyszło mi na myśl lądować w rolling harrierze efekt skrzywione podwozie i złamane śmigło. Cóż, do Bruckmanna trochę brakuje... dziękuję za wszystkie pozytywne komentarze, to bardzo miłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Super. No szkoda, że Paweł miał awarie podwozia w Nowym Targu, bo na takie loty właśnie tam liczyłem. Extra TM daje radę, nowe oklejenie dużo jej dało, wygląda fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wybierz się w końcu do Nowego Targu to pooglądasz na żywo Chciał by dusza do raju... Obiecuje sobie co roku i co roku coś przeszkadza... Paweł w Kraśniku też nieźle wymiatał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi