Pa_Czyz Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJDIT Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Paweł podniosłeś tak wysoko poprzeczkę, że ciężko będzie Ciebie pobić ;-))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viader Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Podziwiałem na żywo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 2:40 wybieranie biedronek z trawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkarll Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 2:40 wybieranie biedronek z trawy Wybierz się w końcu do Nowego Targu to pooglądasz na żywo tam Paweł jest na każdym pikniku , bo do Kraśnika to tylko raz zawitał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 W zeszłym roku to by się nie naoglądał za wiele bo jak dobrze pamiętam to Paweł zrobił tylko 1 lot zakończony usterką? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pa_Czyz Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Tak, przyszło mi na myśl lądować w rolling harrierze efekt skrzywione podwozie i złamane śmigło. Cóż, do Bruckmanna trochę brakuje... dziękuję za wszystkie pozytywne komentarze, to bardzo miłe Link to comment Share on other sites More sharing options...
choina Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Super. No szkoda, że Paweł miał awarie podwozia w Nowym Targu, bo na takie loty właśnie tam liczyłem. Extra TM daje radę, nowe oklejenie dużo jej dało, wygląda fajnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Wybierz się w końcu do Nowego Targu to pooglądasz na żywo Chciał by dusza do raju... Obiecuje sobie co roku i co roku coś przeszkadza... Paweł w Kraśniku też nieźle wymiatał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts