pyzdra1 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Czy jest przyjęty jakis standard w ustawieniu przelacznika(ków) 1/0 dla ustawień dual rate i expo? Np w jakiej pozycji ma być przełącznik jeśli używam 60% wychylenia serwa, a w jakiej pozycji kiedy używam 100% wychylenia.Wiem, że moge dowolnie sobie wybrać, ale chciałbymbsie nauczyć tego używać zgodnie ze sztuką Tapatakam z HTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 To jest włączane on/off, lub na 3 pozycyjnym kiedy ustawiasz 2 wartosci dla exp lub dual. Przy off masz ustawiania bez miksera, przy on włącza sie zaprogramowana dana wartość. Tak samo 3pozycyjny, na dwuch położeniach masz wartosci ustawione, na trzecim wyłączone. A jaka to wartość to tak zauważyłem ze ja stosuje exp 30-60% zalezy od modelu, dual na maksymalne jakie sie da przy modelu 3d. Ale ustawiam to w systemie bez przełącznika. A Co na jakim przełączniku to jak ci pod ręke pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
esceta Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Nie ma czegoś takiego. Ustawienia nadajnika to sprawa indywidualna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts