Czopek Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem modelu Victor Max od Wistmodel Rozpiętość 285 cm Waga pustego modelu: 1335 g Więcej szczegółów na stronie prducenta http://wistmodel.com...Victor_Max.html Wyposażenie: Serwa lotek: KST DS135MG Serwa klap: KST DS125MG Wysokość i kierunek: KST DS145MG Docelowy motor: KIRA 480 (na razie będzie wersja budżetowa)
Viader Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Gratuluję. Victor potrafi zasuwać. Witek na praktycznie każdych zawodach F3F robi nim rewelacyjne czasy dorównując, lub nawet pokonując topowe modele innych, zagranicznych producentów. Bardzo udany model.
cZyNo Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Fajny. Tez swego czasu nad nim sie zastanawialem. Zainwestowales w model to nie oszczędzają na serwach. Ja KST szybko wymienilem. Teraz są jako rezerwa.
janegab Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Sliczna BESTYJA....wszystko lsni..piekna grafika - kolory .napisz kiedy bedziesz ja oblatywal...przyjade / domyslam sie ze Jeziorsko/
Czopek Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Jak się wszystko dobrze ułoży to oblot będzie w weekend, ale na płaskim terenie Ale na następne loty Janku możemy się wspólnie umówić. Ja nie widzę problemu, żebym podjechał do Ciebie na kopalnie... dużo miejsca a ja na pewno nie będę w model wlatany więc się przyda:) CzyNo powiedz mi, miałeś z tymi serwami jakieś problemy?? Osobiście ma KST w kilku helikach i jak na razie żadnych kłopotów nie miałem... a na pewno nie mają tam lekkiego życia.
cZyNo Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Moje 125 miały duże luzy i nie najlepiej centrowały. Akurat w szybowcach to bardzo ładnie "widać" i czuć. Po zamontowaniu oceniaz. Może masz lepszą serie Poza tym były znacznie szybsze od hyperionow 095
Czopek Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 No zobaczymy... mi z kolei 3 hyperiony się spaliły... więc specjalnie z nich nie byłem zadowolony puki działały było ok no ale
cZyNo Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zdolniacha tych tez juz nie mam. Leżą w pudełeczku. Czekaja na jakiegos malucha.
janegab Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Przemku poczekaj z tydzien z oblotem ...jestem nartach w Krynicy..modele zabralem ale snieg wali= kiejdy...snopy.. tu zima na calego warunki narciarskie-bajka .modele leza w kufrze w aucie.Wracam 14-go wybieram sie do Breslau po TOXIK-a. Na kopalni LUBSTOW...gdzie zawsze latam teren wyczyscilem z "dzadostwa"...zadnych zelastw...drzewka-paliki-wyczyszczone a awarYjny teren do ladowania JEST ogromniasty...O DZIWO ZAWSZE JEST ZAMONTOWANA HORAGIEWKA WSKAZUJACA WIATER.. NIKT NIE WYRYWA .I TRAKTOR DO WYCIAGANIA AUTA Z BLOTA / bar i kolezanki nalezy przywiezc/ DOBRY DOJAZD-PATRZ NA WIATR ZACHODNI/ TAK Z ODCHYLKA POLUDNIOWA/ BEDZIESZ ZADOWOLNIONY...PISZE TEKST PO CIEMKU I NA ROZWALONEJ...GORALSKIEJ KLAWIATURZE DLATEGO TAK WYGLADA..pOZDRAWIAM -SUKCESU= ZROB JAK CO= FOTKI..
TommyTom Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Mam pytanie, jak sprawdzają się te serwa KST w tym modelu (DS135MG i DS145MG)? Czy potwierdzają się objawy jak u Jurka? Przymierzam się do Relaxa z tej firmy w wersji elektro i poszukuję dobrej propozycji. A może jakieś analogowe dałyby radę - mniej prądożerne ... Czy jest jakaś rozsądna alternatywa?
cZyNo Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Dobre kst do kupienia tylko w USA. Gdzie indziej takie sobie są. Analogi zawsze mozna dać ale dobre tez nie są tanie
TommyTom Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 A te dobre analogowe to jakie to byłyby? Nawiasem, jest możliwość zamawiania na stornie: http://www.alofthobbies.com/kst-ds145mg-wing-servo.html. Wysyłają do PL - do kilkunastu dni, oczywiście z ryzykiem VAT i cła. Przy niskich wartościach zamówienia (do ok 200 USD) polski urząd celny może odstąpić od cła, trzeba tylko doliczyć 23%. To i tak taniej niż na polskich stronach i e-bay. A ja ciągle jestem ciekawy jak te KST chodzą w VMaxie?
Rekomendowane odpowiedzi