Czopek Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem modelu Victor Max od Wistmodel Rozpiętość 285 cm Waga pustego modelu: 1335 g Więcej szczegółów na stronie prducenta http://wistmodel.com...Victor_Max.html Wyposażenie: Serwa lotek: KST DS135MG Serwa klap: KST DS125MG Wysokość i kierunek: KST DS145MG Docelowy motor: KIRA 480 (na razie będzie wersja budżetowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Gratuluję. Victor potrafi zasuwać. Witek na praktycznie każdych zawodach F3F robi nim rewelacyjne czasy dorównując, lub nawet pokonując topowe modele innych, zagranicznych producentów. Bardzo udany model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Fajny. Tez swego czasu nad nim sie zastanawialem. Zainwestowales w model to nie oszczędzają na serwach. Ja KST szybko wymienilem. Teraz są jako rezerwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Sliczna BESTYJA....wszystko lsni..piekna grafika - kolory .napisz kiedy bedziesz ja oblatywal...przyjade / domyslam sie ze Jeziorsko/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czopek Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jak się wszystko dobrze ułoży to oblot będzie w weekend, ale na płaskim terenie Ale na następne loty Janku możemy się wspólnie umówić. Ja nie widzę problemu, żebym podjechał do Ciebie na kopalnie... dużo miejsca a ja na pewno nie będę w model wlatany więc się przyda:) CzyNo powiedz mi, miałeś z tymi serwami jakieś problemy?? Osobiście ma KST w kilku helikach i jak na razie żadnych kłopotów nie miałem... a na pewno nie mają tam lekkiego życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Moje 125 miały duże luzy i nie najlepiej centrowały. Akurat w szybowcach to bardzo ładnie "widać" i czuć. Po zamontowaniu oceniaz. Może masz lepszą serie Poza tym były znacznie szybsze od hyperionow 095 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czopek Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 No zobaczymy... mi z kolei 3 hyperiony się spaliły... więc specjalnie z nich nie byłem zadowolony puki działały było ok no ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Zdolniacha tych tez juz nie mam. Leżą w pudełeczku. Czekaja na jakiegos malucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Przemku poczekaj z tydzien z oblotem ...jestem nartach w Krynicy..modele zabralem ale snieg wali= kiejdy...snopy.. tu zima na calego warunki narciarskie-bajka .modele leza w kufrze w aucie.Wracam 14-go wybieram sie do Breslau po TOXIK-a. Na kopalni LUBSTOW...gdzie zawsze latam teren wyczyscilem z "dzadostwa"...zadnych zelastw...drzewka-paliki-wyczyszczone a awarYjny teren do ladowania JEST ogromniasty...O DZIWO ZAWSZE JEST ZAMONTOWANA HORAGIEWKA WSKAZUJACA WIATER.. NIKT NIE WYRYWA .I TRAKTOR DO WYCIAGANIA AUTA Z BLOTA / bar i kolezanki nalezy przywiezc/ DOBRY DOJAZD-PATRZ NA WIATR ZACHODNI/ TAK Z ODCHYLKA POLUDNIOWA/ BEDZIESZ ZADOWOLNIONY...PISZE TEKST PO CIEMKU I NA ROZWALONEJ...GORALSKIEJ KLAWIATURZE DLATEGO TAK WYGLADA..pOZDRAWIAM -SUKCESU= ZROB JAK CO= FOTKI.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Mam pytanie, jak sprawdzają się te serwa KST w tym modelu (DS135MG i DS145MG)? Czy potwierdzają się objawy jak u Jurka? Przymierzam się do Relaxa z tej firmy w wersji elektro i poszukuję dobrej propozycji. A może jakieś analogowe dałyby radę - mniej prądożerne ... Czy jest jakaś rozsądna alternatywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dobre kst do kupienia tylko w USA. Gdzie indziej takie sobie są. Analogi zawsze mozna dać ale dobre tez nie są tanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A te dobre analogowe to jakie to byłyby? Nawiasem, jest możliwość zamawiania na stornie: http://www.alofthobbies.com/kst-ds145mg-wing-servo.html. Wysyłają do PL - do kilkunastu dni, oczywiście z ryzykiem VAT i cła. Przy niskich wartościach zamówienia (do ok 200 USD) polski urząd celny może odstąpić od cła, trzeba tylko doliczyć 23%. To i tak taniej niż na polskich stronach i e-bay. A ja ciągle jestem ciekawy jak te KST chodzą w VMaxie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi