micechal Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam. Mam na imię michał i chciałbym poznać tajniki modeli zdalnie sterowanych jak i po części ich budowę. Zarejestrowałem się na forum, bo chciałbym dzielić swoją dotychczasową wiedzę z innymi ludźmi. Z dziedziny modelarstwa nie jest to zbyt wiele, ale chętnie wypowiem się na tematy związane z kamerami i oprogramowaniem. Mam nadzieję że na tym forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy i w końcu pokieruję jakimś modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32311-dlaczego-nie-moge-pisac-postow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micechal Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Czytałem cały regulamin dwa razy, mimo to nadal nie wiem co jest nie tak. Domyślam się, że może chodzić o avatar, ale przecież w regulaminie jest napisane Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby, czyli (z tego co rozumiem) nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Teraz jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi