micechal Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Witam. Mam na imię michał i chciałbym poznać tajniki modeli zdalnie sterowanych jak i po części ich budowę. Zarejestrowałem się na forum, bo chciałbym dzielić swoją dotychczasową wiedzę z innymi ludźmi. Z dziedziny modelarstwa nie jest to zbyt wiele, ale chętnie wypowiem się na tematy związane z kamerami i oprogramowaniem. Mam nadzieję że na tym forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy i w końcu pokieruję jakimś modelem Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32311-dlaczego-nie-moge-pisac-postow/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
micechal Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 Czytałem cały regulamin dwa razy, mimo to nadal nie wiem co jest nie tak. Domyślam się, że może chodzić o avatar, ale przecież w regulaminie jest napisane Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby, czyli (z tego co rozumiem) nie musi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Teraz jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts