Warhawk Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Li-Pol 3S 2620mAh 5C RHINO 11.1V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Dokładnie ten mi przyszedł z HK i pasuje idealnie, ma też komplet wtyczek, do zasilania i ładowania, nic nie trzeba przerabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 A długo trzyma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Nie wiem, odebrałem z tydzień temu, włożyłem żeby zobaczyć czy klapka się zamyka i tyle. Czekam na sezon, na razie u mnie straszne wichury i nie ma szans na latanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Nie wiem, odebrałem z tydzień temu, włożyłem żeby zobaczyć czy klapka się zamyka i tyle. Czekam na sezon, na razie u mnie straszne wichury i nie ma szans na latanie... To model szybowca w dłoń i na zbocze/klif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Chyba to dla mnie jedyna opcja, bu to wieje 400 dni w roku Mam jakieś 10 km od domu małe górki skaliste, jest spore zbocze a na dole ogromne łąki. Często tam widywałem starszych panów ze stoickim spokojem i aparaturą w rękach sterującyh szybowce. Jak się lekko ociepli, poważnie o tym pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Chyba to dla mnie jedyna opcja, bu to wieje 400 dni w roku Mam jakieś 10 km od domu małe górki skaliste, jest spore zbocze a na dole ogromne łąki. Często tam widywałem starszych panów ze stoickim spokojem i aparaturą w rękach sterującyh szybowce. Jak się lekko ociepli, poważnie o tym pomyślę. Koniecznie Daje to sporo radochy. W zależności od modelu i warunków można latać bardzo agresywnie, albo bardzo spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 A długo trzyma? Kilka godzin ciągłej pracy aparatury. Uważaj na odwrotne podłączenie, bo spalisz apkę i nie rozładowuj poniżej 9V. Będzie Ci działał i działał i działał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 .. a da sie odwrotnie ? u mnie wtyczka ma 3 piny i plus jest na srodku .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja już czytałem o takich Asach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Da się i uwierz że radio do poważnego remontu a czasem i na śmietnik lub na części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja stosuje taki LIFE http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__17955__HobbyKing_1500mAH_LiFe_3S_9_9v_Transmitter_pack_.html napięcie jest bardziej zbliżone do 8x1,2V niż zwykły LIPO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi