ublizzard Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Czy komuś udało się uruchomić taki zestaw? Bo po "zainstalowaniu" mojej aparatury, HeliSimRC wykrywa ją i działa ładnie, a RealFlight 6 Demo nie widzi tego kontrolera i mogę latać używając tylko klawiatury. Czy to jest ograniczenie wynikające z tego że to wersja demo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ublizzard Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 To rozumiem, że jak kupię pełną wersję powinna mi wykryć aparaturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Nie do końca, klucz instalacyjny oryginalnej, pełnej wersji jest przypisany do kontrolera, a co do latania na demo. Ja mimo posiadania demo wersji, za każdym razem po uruchomieniu muszę na górnym pasku zadań w zakładce, kontroler odznaczyć ten właściwy, i można latać Bo bez tej czynności mogę tylko korzystać klawiatury. Kiedyś korzystałem chwilkę z pełnej "oryginalnej" mimo emulatora, także musiałem taką czynność wykonać. Piractwo jest bee i w ogóle, lepiej uzbierać na oryginał, i mieć to w nosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ublizzard Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja mimo posiadania demo wersji, za każdym razem po uruchomieniu muszę na górnym pasku zadań w zakładce, kontroler odznaczyć ten właściwy, i można latać Czy to nie pomyłka? Masz wersję demo? Ja u siebie (a też mam demo) nie mogę odznaczyć klawiatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 W moim przypadku demo na 100%, za 3 dni kończy mi się ważność, więc to raczej żaden pirat nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ublizzard Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 W moim przypadku demo na 100% Noż ja nie twierdzę, że pirat. Też nie popieram piractwa. Ciekawe dlaczego nie mogę odznaczyć tej klawiatury :/ Z resztą mam do wyboru tylko klawiaturę, u Ciebie też tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Nie ja mam aktywny odbiornik na USB oraz klawiaturę i zaznaczam właściwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ublizzard Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 A właśnie ja mam podłączoną aparaturę przez audio i SmartPropoPlusa. Może RealFlight nie jest "kompatybilny" z podłączeniem audio, tylko usb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Nie wiem jak wersja 6, wersja 4,5 działa na smartproplus i kabelek audio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 U mojego kolegi na Phoneniksie nie widzi aparatury, Jack-Jack, moją na USB tak. Windows owszem Jack-Jack na Smartcie i Vjoy, także kwestia, emulacji kontrolera w windzie, lub sygnału z jacka by wyświetlił się jako kontroler USB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi