alyan Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 przeglądałem te wątki wcześniej,ale i tak dzieki. A moje obecne miejsce pobytu to AFGANISTAN:P +3,5h Tak myślałem że to gdzieś dalej niż Szczecin ale nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Aż musiałem sprawdzić Ip. Fju fiu, łącznośc satelitarna. Pozdrów resztę chłopaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOSNA_NS Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 dzieki i na razie. tzymta sie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOSNA_NS Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Plany praktycznie skończone, teraz tylko czekac na powrót do kraju by zacząć je realizowac. Pewnie w trakcie budowy wyjdą jakies błendy i niedociągnięcia, wiec wstrzymam sie z umieszczeniem ich na forum do momentu zbudowania prototypu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOSNA_NS Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ech... plany skończone ale cos sie do budowy zebrać nie moge. Po rozbiciu delty i ultrona stwierdziłem że musze chyba trenerka jakiegoś sklecic bo troche mi szkoda rozbijac po 15-40sec lotu modele:p ale co by nie było wrzucam plany w formacie dxf ##morane.dxf.zip. oceńcie i powidzcie czy cos warto by zmienic. cały czas nie jestem pewien skrzydeł (chodzi o dźwigary) jak i ich mocowania nie mam pomysĸłu jak to rozwiazac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi