Peter Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Tutaj znajdzie sie podsumowanie konkursu,. A wiec wyniki i nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 W konkursie na najlepszy film wygral DJ (tu moje osobiste gratulacje dla Ciebie) W konkursie na najlepsza fotografie wygral Baciar-gratuluje. Nagroda bedzie dodatkowy wpis w wizytowke,oraz honorowe uczestnictwo w dzialach foto i film RC-CAM. Po konsultacji z adminem,powiadomie kiedy stosowne wpisy ukaza sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dziękuję za uznanie i głosy na moja "produkcję" Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ode mnie "nagrody" wstawione. Gratuluje zwycięzcom i dziękuję wszystkim za udział w konkursie. Naprawdę wysoki poziom i super materiały. W tym sezonie życzę jeszcze lepszych fotografii i filmów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dziekuje Kubie za szybkie zmiany w awatarkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciar Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dziekuje bardzo za uznanie i milo mi ze moje zdjecia tak Wam sie spodobaly. Pozdrawiam wszystkich maniakow rc-cam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 baciar, gorąco gratuluję wygranej! Jako uczestnik forum z tak zacym tytułem może zechciałbyć wrzucić avatar ze swoją podobizną? Wiem, że szefc bez butów chodzi, ale może wynajdziesz jakąś stosowną fotkę w swoich zasobach - od razu wyglądałoby to bardziej profi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.