Peter Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Tutaj znajdzie sie podsumowanie konkursu,. A wiec wyniki i nagrody
Peter Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 W konkursie na najlepszy film wygral DJ (tu moje osobiste gratulacje dla Ciebie) W konkursie na najlepsza fotografie wygral Baciar-gratuluje. Nagroda bedzie dodatkowy wpis w wizytowke,oraz honorowe uczestnictwo w dzialach foto i film RC-CAM. Po konsultacji z adminem,powiadomie kiedy stosowne wpisy ukaza sie.
Dj. Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dziękuję za uznanie i głosy na moja "produkcję" Pozdrawiam.
qba Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ode mnie "nagrody" wstawione. Gratuluje zwycięzcom i dziękuję wszystkim za udział w konkursie. Naprawdę wysoki poziom i super materiały. W tym sezonie życzę jeszcze lepszych fotografii i filmów :wink:
Peter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dziekuje Kubie za szybkie zmiany w awatarkach.
baciar Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dziekuje bardzo za uznanie i milo mi ze moje zdjecia tak Wam sie spodobaly. Pozdrawiam wszystkich maniakow rc-cam.
Ładziak Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 baciar, gorąco gratuluję wygranej! Jako uczestnik forum z tak zacym tytułem może zechciałbyć wrzucić avatar ze swoją podobizną? Wiem, że szefc bez butów chodzi, ale może wynajdziesz jakąś stosowną fotkę w swoich zasobach - od razu wyglądałoby to bardziej profi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.