Peter Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Tutaj znajdzie sie podsumowanie konkursu,. A wiec wyniki i nagrody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Posted April 19, 2008 Author Share Posted April 19, 2008 W konkursie na najlepszy film wygral DJ (tu moje osobiste gratulacje dla Ciebie) W konkursie na najlepsza fotografie wygral Baciar-gratuluje. Nagroda bedzie dodatkowy wpis w wizytowke,oraz honorowe uczestnictwo w dzialach foto i film RC-CAM. Po konsultacji z adminem,powiadomie kiedy stosowne wpisy ukaza sie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj. Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Dziękuję za uznanie i głosy na moja "produkcję" Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Ode mnie "nagrody" wstawione. Gratuluje zwycięzcom i dziękuję wszystkim za udział w konkursie. Naprawdę wysoki poziom i super materiały. W tym sezonie życzę jeszcze lepszych fotografii i filmów :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 Dziekuje Kubie za szybkie zmiany w awatarkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciar Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Dziekuje bardzo za uznanie i milo mi ze moje zdjecia tak Wam sie spodobaly. Pozdrawiam wszystkich maniakow rc-cam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ładziak Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 baciar, gorąco gratuluję wygranej! Jako uczestnik forum z tak zacym tytułem może zechciałbyć wrzucić avatar ze swoją podobizną? Wiem, że szefc bez butów chodzi, ale może wynajdziesz jakąś stosowną fotkę w swoich zasobach - od razu wyglądałoby to bardziej profi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.