M.Ch. Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam, chciałbym korzystając z Waszych doświadczeń zebrać listę dobrych sklepów w Europie wysyłających w granicach Unii Europejskiej za darmo (oczywiście od pewnej kwoty zamówienia). Zawsze starałem się wspierać naszych przedsiębiorców, ale poprostu bywa, że nie wszystko jest w naszym kraju dostępne, lub zagraniczna promocja bije na głowe ceny w Polsce. Na początek listy: http://www.der-schweighofer.at od 90 euro za darmo w UE http://www.lindinger.at/deDE/Home od 90 euro za darmo w UE, ale nie wszystko mogą wysłać do Polski. Np Saito nie mogą sprzedawać poza Austrią. www.autopartner.se od 110 euro za darmo do Polski - nie wiem jak reszta krajów. http://www.aerobertics.be od 200 euro za darmo do Polski - nie wiem jak reszta krajów. Z góry dziękuję za Wasze wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja bym się tak nie zachwycał tym co piszą sklepy na stronach.Kupiłem w Aerobertics dwa silniki i niestety przesyłka do Polski 38 Euro. Wniosek z tego że Polska nie leży w EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Trzeba czytać mały druczek. Polska czasami jest wykluczona z promocyjnych przesyłek. Teraz nie wiem ale u lindingera tez tak było. Ale to chyba wina spedytorów i cen przesyłek z/do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam, W Schweighoffer kupiłem za 100 euro - wysłali za darmo. Szło 3 dni. Lindigera nie sprawdzałem. Autopartner - mam potwierdzenie na maila Aerobertics - mam potwierdzenie na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Lindinger - bez darmowej wysyłki. Choć w zeszłym roku jeszcze były (u mnie dwie). Andorra, Bulgaria, Estonia, Greece, Ireland, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Malta, Monaco, Poland, Portugal, Romania, Switzerland, Vatican, Cyprus Deliveries: cash in advance, MC, Visa Backorder deliveries: catalog and shop articles will be delivered free from a sum of 40€ on. Delivery conditions: 15€ fixed shipping costs; 20€ quick shipping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Lindinger - bez darmowej wysyłki. Choć w zeszłym roku jeszcze były (u mnie dwie). Andorra, Bulgaria, Estonia, Greece, Ireland, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Malta, Monaco, Poland, Portugal, Romania, Switzerland, Vatican, Cyprus Deliveries: cash in advance, MC, Visa Backorder deliveries: catalog and shop articles will be delivered free from a sum of 40€ on. Delivery conditions: 15€ fixed shipping costs; 20€ quick shipping Fakt, to był jedyny sklep, którego nie sprawdzałem osobiście. Moę z czasen coś zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No wlasnie niedawno zmienili...wykluczajac Polske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Wszystkie zamówienia wartości powyżej równowartości 100zł ze sklepu www.tenshock.eu realizuję z darmową przesyłką na terytorium Polski. Warunek - złożenie zamówienia poprzez emaila maciek@tenshock.eu Nie mam możliwości ( czasowo ) śledzenia wszystkich zamówień składanych automatycznie w sklepie dlatego proszę o zamówienia emailem jeżeli ktoś chce skorzystać z bezpłatnej przesyłki w Polsce. Z tej promocji muszę wykluczyć zamówienia składane przez polskie sklepy modelarskie ( mają swoje odrębne cenniki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi