Skocz do zawartości

Mikołaj

Artur z kołobrzegu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do mnie też nie przyszedł, ale wiedziałem że go nie ma wcześniej.

Po prostu omija Kołobrzeg.

Ale co tam trzeba sobie zrobić sobie samemu prezent czyt. bobolka i maliniaaka do latania :wink:

Wylot planuje na przyszły weekend bo w tem mnie nie ma Kg i niezdązył bym go zbudować.

Opublikowano

Hallo ? Co jest ? :D

jeszcze dzien sie nie skonczył moze mikołaj przyjdzie! a jak nie to przyjdzie troszke puzniej 8) czyli przy oblocie następnego modelu :)

Opublikowano
.....Moj maly dostal nowy helikopterek ....

i kręcisz sobie śmigłem ?? Pamiętaj o gumkach..........co by amortyzacja była :D

Opublikowano

To taki z dwoma wirnikami i 3 na ogone ,troche narowisty ,ale o niebo latwiejszy w piltarzu niz DF4 ,bo ten to byl jak szalon kon.

A kompresor firy black and deker 24 l powinien swetenie sie nadawac do wszelkich prac malarskich

P.S.

O heli cos wiecej napisze i pokaze w odpowiednim dziale.

Opublikowano
...ja mam nowitki kompresor 24l

Eee tam, na pewno sam sobie kupiłeś i wpakowałeś do skarpety :D

Ja od Mikołaja dostałem nowiutkie suche pastele (i możliwość krótkotrwałego użycia trochę przechodzonych pasteli "mokrych" :D )

Jestem bardzo zadowolony, bo to prawdziwa niespodzianka i to od prawdziwego Św. Mikołaja.

Ale jest i druga strona medalu.

To jest trochę jak te życzenia, które często składamy dzieciom: żebyś się słuchał rodziców, żebyś się dobrze uczył, żebyś zrobił to czy tamto...czyli zero radości dla życzeniobiorcy :lol:

Zgodnie z tym prezent/narzędzie już mam, ale nie chce mi się wziąść do roboty.

PS Gdyby ktoś nie wiedział; to takie suche pastele mogą być przydatne przy postarzaniu modelu (trzeba go odpowiednio wymazać, żeby wyglądał jakby parkował pod chmurką kilkanaście lat, albo przeleciał w smogu tysiące kilometrów :roll: )

Opublikowano

Mikolaj jest ! ... zaczal dzialac juz wczoraj ...zadzwonil o 8°° i przyniosl paczke (wygladal troche jak Listonosz ) w paczce 2 silniki ....dzis przyniosl znowu prezent-y tylko go juz nie zdazylem zauwazyc- mysle ze bardzo spieszyl sie do pracy...Ciekawy jestem co bedzie jutro -moze znowu jakis prezencik...kurde modle sie zeby sie to nie skonczylo ....

J.C 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.