Artur z kołobrzegu Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Mikołaj nie istnieje - Dzisiaj się dowiedziałem :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Do mnie też nie przyszedł, ale wiedziałem że go nie ma wcześniej. Po prostu omija Kołobrzeg. Ale co tam trzeba sobie zrobić sobie samemu prezent czyt. bobolka i maliniaaka do latania :wink: Wylot planuje na przyszły weekend bo w tem mnie nie ma Kg i niezdązył bym go zbudować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Hallo ? Co jest ? jeszcze dzien sie nie skonczył moze mikołaj przyjdzie! a jak nie to przyjdzie troszke puzniej 8) czyli przy oblocie następnego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 JA tam mam pełnego buta 45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 N I E P R A W D A !!! Mikołaj istnieje .Moj maly dostal nowy helikopterek ,a ja mam nowitki kompresor 24l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ja niestety siedze samotnie w warszawie i zaden mikolaj do mnie nie zawital ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Mi mikolaj przyslal sms ze był na balkonie i jak sie okazało był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 i co przyniusl cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 .....Moj maly dostal nowy helikopterek .... i kręcisz sobie śmigłem ?? Pamiętaj o gumkach..........co by amortyzacja była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 To taki z dwoma wirnikami i 3 na ogone ,troche narowisty ,ale o niebo latwiejszy w piltarzu niz DF4 ,bo ten to byl jak szalon kon. A kompresor firy black and deker 24 l powinien swetenie sie nadawac do wszelkich prac malarskich P.S. O heli cos wiecej napisze i pokaze w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 no mnie tez w końcu odwiedził 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 ...ja mam nowitki kompresor 24l Eee tam, na pewno sam sobie kupiłeś i wpakowałeś do skarpety Ja od Mikołaja dostałem nowiutkie suche pastele (i możliwość krótkotrwałego użycia trochę przechodzonych pasteli "mokrych" ) Jestem bardzo zadowolony, bo to prawdziwa niespodzianka i to od prawdziwego Św. Mikołaja. Ale jest i druga strona medalu. To jest trochę jak te życzenia, które często składamy dzieciom: żebyś się słuchał rodziców, żebyś się dobrze uczył, żebyś zrobił to czy tamto...czyli zero radości dla życzeniobiorcy Zgodnie z tym prezent/narzędzie już mam, ale nie chce mi się wziąść do roboty. PS Gdyby ktoś nie wiedział; to takie suche pastele mogą być przydatne przy postarzaniu modelu (trzeba go odpowiednio wymazać, żeby wyglądał jakby parkował pod chmurką kilkanaście lat, albo przeleciał w smogu tysiące kilometrów :roll: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Mikolaj jest ! ... zaczal dzialac juz wczoraj ...zadzwonil o 8°° i przyniosl paczke (wygladal troche jak Listonosz ) w paczce 2 silniki ....dzis przyniosl znowu prezent-y tylko go juz nie zdazylem zauwazyc- mysle ze bardzo spieszyl sie do pracy...Ciekawy jestem co bedzie jutro -moze znowu jakis prezencik...kurde modle sie zeby sie to nie skonczylo .... J.C 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.