Grzesiek Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 witam mam pytanko,jakie odbiorniki sa kompatybilne z TGY 9x? bo wyczytałem ze te orginalne sa zawodne.Wiec pytanie do uzytkownikow.Nie bede latal FVP lecz normalnie a chce miec pozadny i pewny zasięg. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ja problemów z oryginalnym nie miałem problemu. Teraz jednak latam tylko na HK GT2 z uwagi na mały rozmiar i wagę. Problemu także nie mam. Jak masz dużo miejsca to ja bym zainwestował w HK TR6A razem z satelitą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Albo zmienić moduł na np. Frsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 witam mam pytanko,jakie odbiorniki sa kompatybilne z TGY 9x? bo wyczytałem ze te orginalne sa zawodne.Wiec pytanie do uzytkownikow.Nie bede latal FVP lecz normalnie a chce miec pozadny i pewny zasięg. Dzieki Od dwóch lat na nich latam i jakoś nie miałem problemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/28106-odbiorniki-dla-turnigy-9x-v2-i-klonow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jak masz dużo miejsca to ja bym zainwestował w HK TR6A razem z satelitą. Tylko, że ten odbiornik nie współpracuje z TG9X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ok dzieki za wyczerpujące odpowiedzi.Obecnie latam na orginalnym,ale tak sie naczytalem ze mam metlik ale skoro u was jest ok to i u mnie mysle bedzie ok .A latam modelami duzymi na bezyne wiec nie chcial bym niespodzianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Napiszę Ci tylko z własnego doświadczenia, że latam na tych odbiornikach spalinowym helikopterem klasy .50, elektrycznym 450 i piankowym motoszybowcem 1,2m. Nigdy z żadnym nie miałem problemów. I oby tak pozostało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi