Grzesiek Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 witam mam pytanko,jakie odbiorniki sa kompatybilne z TGY 9x? bo wyczytałem ze te orginalne sa zawodne.Wiec pytanie do uzytkownikow.Nie bede latal FVP lecz normalnie a chce miec pozadny i pewny zasięg. Dzieki
Warhawk Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Ja problemów z oryginalnym nie miałem problemu. Teraz jednak latam tylko na HK GT2 z uwagi na mały rozmiar i wagę. Problemu także nie mam. Jak masz dużo miejsca to ja bym zainwestował w HK TR6A razem z satelitą.
darqo Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 witam mam pytanko,jakie odbiorniki sa kompatybilne z TGY 9x? bo wyczytałem ze te orginalne sa zawodne.Wiec pytanie do uzytkownikow.Nie bede latal FVP lecz normalnie a chce miec pozadny i pewny zasięg. Dzieki Od dwóch lat na nich latam i jakoś nie miałem problemu .
noker Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/28106-odbiorniki-dla-turnigy-9x-v2-i-klonow/
d.a.r.o. Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Jak masz dużo miejsca to ja bym zainwestował w HK TR6A razem z satelitą. Tylko, że ten odbiornik nie współpracuje z TG9X.
Grzesiek Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 ok dzieki za wyczerpujące odpowiedzi.Obecnie latam na orginalnym,ale tak sie naczytalem ze mam metlik ale skoro u was jest ok to i u mnie mysle bedzie ok .A latam modelami duzymi na bezyne wiec nie chcial bym niespodzianek
d.a.r.o. Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Napiszę Ci tylko z własnego doświadczenia, że latam na tych odbiornikach spalinowym helikopterem klasy .50, elektrycznym 450 i piankowym motoszybowcem 1,2m. Nigdy z żadnym nie miałem problemów. I oby tak pozostało...
Rekomendowane odpowiedzi