Grzesiek Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 witam mam pytanko,jakie odbiorniki sa kompatybilne z TGY 9x? bo wyczytałem ze te orginalne sa zawodne.Wiec pytanie do uzytkownikow.Nie bede latal FVP lecz normalnie a chce miec pozadny i pewny zasięg. Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warhawk Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Ja problemów z oryginalnym nie miałem problemu. Teraz jednak latam tylko na HK GT2 z uwagi na mały rozmiar i wagę. Problemu także nie mam. Jak masz dużo miejsca to ja bym zainwestował w HK TR6A razem z satelitą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skraf Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Albo zmienić moduł na np. Frsky Link to comment Share on other sites More sharing options...
darqo Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 witam mam pytanko,jakie odbiorniki sa kompatybilne z TGY 9x? bo wyczytałem ze te orginalne sa zawodne.Wiec pytanie do uzytkownikow.Nie bede latal FVP lecz normalnie a chce miec pozadny i pewny zasięg. Dzieki Od dwóch lat na nich latam i jakoś nie miałem problemu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/28106-odbiorniki-dla-turnigy-9x-v2-i-klonow/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.a.r.o. Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Jak masz dużo miejsca to ja bym zainwestował w HK TR6A razem z satelitą. Tylko, że ten odbiornik nie współpracuje z TG9X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted February 18, 2013 Author Share Posted February 18, 2013 ok dzieki za wyczerpujące odpowiedzi.Obecnie latam na orginalnym,ale tak sie naczytalem ze mam metlik ale skoro u was jest ok to i u mnie mysle bedzie ok .A latam modelami duzymi na bezyne wiec nie chcial bym niespodzianek Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.a.r.o. Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Napiszę Ci tylko z własnego doświadczenia, że latam na tych odbiornikach spalinowym helikopterem klasy .50, elektrycznym 450 i piankowym motoszybowcem 1,2m. Nigdy z żadnym nie miałem problemów. I oby tak pozostało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts