skokuniu Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Proszę o pomoc w ustawieniu apki modelcraft mc 1046. Zakupiłem pojazd Hotlander i mam mały problem, nie umię ustawić aparayury żeby zmienić ustawienie cyngla gazu(działa mi odwrotnie czyli jak nacisnę cyngiel samochód hamuje, jak uniosę do góry przyspiesza). Proszę o jakąkolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Też Cię witamy w naszym gronie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skokuniu Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Też Cię witamy w naszym gronie .... Tutaj się witamy z użytkownikami i mówimy krótko o sobie a dopiero potem mamy możliwość zakładania tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skokuniu Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 sorki nie wiedziłem. Witam wszystkich. Jestem z Kędzierzyna-Koźla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 W Opolu przejazdem czy na stałe? Wpisz w miejscowości, gdzie jestes najczęściej, pomoże to odszukać innych modelarzy z okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witamy na forum Grzegorzu. O aparaturę zapytaj w dziale: http://pfmrc.eu/index.php?/forum/42-aparatury-rc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi