rabbitlkr Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ze względu na Puchar Europy w klasie F3M w Ostrowie termin imprezy zostaje przeniesiony z drugiego na trzeci weekend sierpnia 2008 tj. 16-17. 08.08 Serdecznie zapraszamy;) Za jakiś czas ukarze sie tu więcej informacji związanych z piknikiem
baczek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 trzeci weekend sierpnia 2008 tj. 16-17. 08.08 a nie za wcześnie o tym nas powiadomiłeś :?: :?: :?: :?:
Eryk Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 a nie za wcześnie o tym nas powiadomiłeś :?: :?: :?: :?: szczerze to wole wiedzieć wczesniej, zeby np. zaplanować sobie inaczej wakacje, zeby pojechac na taki mityng... z pewnością wiele osób sie ze mną zgodzi
rabbitlkr Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2007 Po pierwsze chodzi o to, żebyś sobie mógł zaplanować wyjazd na taki Piknik wiedząc o nim wcześniej, a po drugie jest to informacja dla organizatorów tego typu imprez w innych miejscach aby terminy sie nie dublowały
Patryk Urban Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Przepraszam panowie ale mnie to aż gryzie w oczy... "Meeting" się pisze Coraz więcej "angielszczyzny" się pojawia w tym naszym języku. Chodzi mi o tą niepotrzebną... :roll:
Reptyl Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Przepraszam panowie ale mnie to aż gryzie w oczy..."Meeting" się pisze Coraz więcej "angielszczyzny" się pojawia w tym naszym języku. Chodzi mi o tą niepotrzebną... :roll: mityng przest. wiec, masówka, masowe zebranie publiczne; zawody sportowe. Etym. - ang. meeting 'spotkanie; zebranie; zawody sport.' od meet 'spotykać (się)'. Za słownikiem W. Kopalinskiego Forma poprawna. Pozdrawiam, Michał
RobertK Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Ze względu na Puchar Europy w klasie F3M w Ostrowie termin imprezy zostaje przeniesiony z drugiego na trzeci weekend sierpnia 2008 tj. 16-17. 08.08 Serdecznie zapraszamy;) Za jakiś czas ukarze sie tu więcej informacji związanych z piknikiem Czy w Krasiniku pas startowy jest utwardzony czy trawiasty :?: Pozdrawiam Robert
Tomek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Pas jest trawiasty ,ale obok lotniska przebiega droga asfaltowa , więc jak trzeba to da się z niej startować.
RobertK Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Tomek , pstryknij jakąś fotkę lotniska wraz z drogą Pozdrawiam Robert
rabbitlkr Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2007 POd tym linkiem jest panorama Kraśnickiego lotniska modelarskiego. http://modelmania.ovh.org/panorama.jpeg a tak działa owa droga asfaltowa;) a tutaj parę fotek z zeszłego roku http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=2191 Zdjęcia z poprzednich lat na www.pa-lo-ok.prv.pl
RobertK Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Dzięki ... Warunki są dobre i z pewnością was odwiedzę Pozdrawiam Robert
rabbitlkr Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Opublikowano 30 Maja 2008 Jako, że sierpień coraz bliżej w ramach przypomnienia o imprezie odświeżam temat;)
jogi99 Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 A przyczepa w ktorym bedzie stala miejscu ?
Patryykk Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 POd tym linkiem jest panorama Kraśnickiego lotniska modelarskiego. http://modelmania.ovh.org/panorama.jpeg Hmm.... Może zrobie nową Kraśnicką scenerie do FMS'A z tej panoramki ;p
oki188 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Bardzo fajnie że wcześniej dowiedziałem sie o tej imprezie i pewnie odwiedzę ją ze swoim modelem
rabbitlkr Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jako, że impreza coraz bliżej parę informacji: Spotkanie odbędzie sie w dniach 16-17 Sierpnia 2008 roku od godzin porannych na lotnisku modelarskim K.KM "PA-LO-OK" na Pasiece za Zakładami Poligraficznymi AJG. Dojazd drogą asfaltową w kierunku na Rzeczycę obok lecznicy dla zwierząt. Dojazd od drogi głównej będzie oznakowany. Mapa dojazdu oraz fotki z lat ubiegłych www.pa-lo-ok.prv.pl , www.rcwings.pl . W programie przewidziano pokazy modeli latających sterowanych radiem, szybowców, motoszybowców, makiet, starty rakiet oraz modeli na uwięzi. Modele samochodów RC, loty paralotniowe, motolotniowe. W spotkaniu uczestniczyć może każdy, kto posiada lub nie model latający. Prosimy o powiadomienie znajomych, którzy mają ochotę na modelarską zabawę. Każdy jest mile widziany. Przewidziane są wyróżnienia pucharowe za najciekawsze występy. Miedzy innymi: -Za najstarszą działającą aparaturę RC -Za najstarszy model latający -za najlepsza makietę samolotu RC -Za najlepszą akrobacje samolotu RC -Za najlepsze loty szybowcowe RC -Za najciekawszą konstrukcje modelarską -Za najciekawszą akrobacje śmigłowcem RC KONTAKT: Tomasz Frączek ul. Szewska 10b, 23-200 Kraśnik, Kom 0-691 377 763, frt@wp.pl ZAPRASZAMY!
Patryykk Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 -Za najstarszy model latający To chyba mój będzie najstarszy :devil: :joke: Ale ja się chyba wybiore :wink:
rabbitlkr Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Do naszego spotkania został już tylko tydzień. Także jeszcze raz przypominam i serdecznie zapraszam wszystkich;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.