Kolikon Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Czy ta ładowarka nadaje się do ładowania Li-Pol 1300 mAh 3s 20C? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster89 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Ładowarka bardzo prosta i przez to tania ale naładować naładuje. Jeśli nie masz możliwości zainwestować trochę więcej w ładowarkę to póki co może być, jednak w przyszłości zaplanuj wymianę na jakąś lepszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Kukliński Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Moim zdaniem zakupił bym odrazu redox alpha v2 lub imax b6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dozbieraj i kup imax B6 ... http://abc-rc.pl/ladowarka-IMAX-B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 narazie cyfrowa mi nie jest jeszcze pilnie potrzebna. A poza tym chyba widzisz ile mam lat... Kieszonkowego nie dostaję. Chyba zostanę przy tej co podałem ale nie wiem czy mogę ładować 1300 mAh, bo pisze, że 850 mAh może się spalić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek899 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jest napisane "akumulatory których pojemność jest mniejsza niż 800 mAh nie powinny być ładowane tą ładowarką" a w Twoim przypadku jest to 1300 mAh więc nic się nie spali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgd4-2 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jest tam napisane, że ładowarka nie nadaje się do ładowania akumulatorów o pojemności mniejszej niż 800mAh. Większy po prostu będzie ładował się dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek899 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 mgda4-2 odpowiedź w tym samym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi