Skocz do zawartości

Computer na pokladzie

Peter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Peter, nie obraź się ale transmisja wideo to porażka. Naprawdę nie ma możliwości nagrać film na pokładzie? Mówię o filmie, bo może takie zaniki w trakcie pilotowania modelu są do przyjęcia ale na filmie nie. Jeśli chodzi o nagrywanie filmu, to koncepcja całkowicie błędna.

I jescze jedno, czy Ty masz możliwość czytania polskich znaków diakrytycznych ę,ą,ź,ć czy to są robaczki utrudniające czytanie, bo to zaden klopot pisac bez nich?

Opublikowano

To jest jeden z przykladow,gdzie mimo dostepnosci elementow,radiolini cyfrowej,nadajnika 1000 mW (model nie oddalil sie wiecej jak 300m ) efekt moze byc taki jak opisales.Intecja bylo raczej pokazanie dosc twardego ladowania :devil:

Dla jasnosci-to nie moj model :devil:

Opublikowano

Zakłocenia rzeczywiście były straszne. Ale lot choć krótki, to z efektownym zakończeniem :cry:

Ja troche polatałem w niedziele, chciałem się na próbę daleko oddalić na ile tylko się da (latanie w goglach), ale osoby toważyszące wybiły mi to z głowy. Troche za mocno wiało, ale i tak fajnie było te pare minut popatrzeć na ląd z góry. W międzyczasie nad polem latał inny model, więc próbowałem mu cały czas siedzieć na ogonie, tak jakbym go chciał zestrzelić, na prawde fajna sprawa, brakowało mi tylko jeszcze działka na pokładzie :twisted:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.