Andre356 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam, moglibyście proszę wpisać adresy znanych Wam sklepów modelarskich (RC) w Trójmieście ? ja znam w Gdyni na Władysława IV (ten z używaną elektroniką), kiedyś byłem też na Powróżniczej w Gda (jest jeszcze?), oraz we Wrzeszczu (w takim centrum handlowym, na 2 pietrze byl ten sklep), dzieki z góry za odzew, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Na ul. Powrożniczej dalej funkcjonują oba sklepy. Asortyment jak cię mogę, a fachowosć obsługi [żenuła] :devil: Kolejny sklep, a własciwie jedyny RC jest na ul. Żwirki i Wigury na Zaspie obok ETC. Chyba o ten chodziło Tobie pisząc o centrum handlowym we Wrzeszczu. Prowadzi go modelarz, organizator corocznego Air show w Starogardzie Gd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Znam 2: 1. Aero Model Center w Gdańsku na Żwirki i Wigury (vis a vis centrum handlowego Intermarche) 2. Gdynia, ul. Władysława IV (nie pamiętam numeru, ale chyba to jest 1/5) - obok restauracji Swojski Smak. Edit: Widzę, że Fokker mnie uprzedził :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 W Gdansku na Powrozniczej funkcjonuje juz tylko jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre356 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 tak ten niby we wrzeszczu to Aero Model Center (mam jeszcze pieczatke na balsie), bede go musial odwiedzic bo bylem tam chyba 5lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 To przpomnij sobie ceny http://free.polbox.pl/a/amcks/cennik.html Swoją drogą, to mogli by coś z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 To przpomnij sobie cenyhttp://free.polbox.pl/a/amcks/cennik.html Swoją drogą, to mogli by coś z tym zrobić Strona już od X czasu nie jest aktualizowana. Teraz rzeczywiście lepiej byłoby ją usunąć aniżeli miałaby przypadkiem odstraszać klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.