Xeo Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 fakt że malowanie nie należy do najciekawszych, ale jakoś bardziej się skłaniam ku niemu niż radzieckim barwom. Inna sprawa to jak napisałeś szachownica na Jak-3 to prawdziwy unikat. co tym bardziej do mnie przemawia @Robert wielkie dzięki za źródła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dzisiaj i ja skończyłem swojego Jaka. Czas na oblot, dokończenie kilku detali no i malowanie :-) Zdecydowałem się na wersję 2 v2. Jak wyjdzie to się przekonamy niebawem. Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 I jak tam Jak?? Latał już? Skrzyżował już z kimś tasiemki w powietrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jeszcze nie latał bo jakoś nie mam odwagi. Muszę wpierw poćwiczyć latanie zanim go ulotnie, a teraz niestety czasu brak na cokolwiek przez pierwsze hobby - wędkowanie ☺ Jak poćwiczę na symku to się odezwę i może wspólnie tego i Drongo oblatamy? Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nie ma problemu Do oblotu małe wychylenia i będzie latał prawie jak trenerek (tylko trochę szybciej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jak go zbudowałeś zgodnie z zaleceniami kolegów z forum to jest pancerny. Mój spotkał się z ziemią chyba w każdy możliwy sposób i lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi