Gość gruby9999 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam wszystkich. Mam na imie Michal pochodze z Radomia. Mam 25 lat. Z modelarstwem rc nie mam zbyt duzo wpolnego , ale mam nadzieje , że na tym forum to sie zmieni. Obecnie koncze budowe drewnianego modelu żaglowca. Zczynam takze zbierac wyposazenie do nastepnego modelu ktory bedzie rc , a mianowicie schnellboot s 100 w skali 1 :35 italieri. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Kiedyś juz się rejestrowałeś na gruby0606 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gruby9999 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Właśnie nie mogłem znaleźć loginu i hasła . A druga sprawa to jak wpisywałem do odzyskiwania hasła to nie przychodził mi żaden meil na pocztę z nowym hasłem ;/ kilka razy próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 To tamto stare usunę. Może tym razem coś popiszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi