Guest gruby9999 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Witam wszystkich. Mam na imie Michal pochodze z Radomia. Mam 25 lat. Z modelarstwem rc nie mam zbyt duzo wpolnego , ale mam nadzieje , że na tym forum to sie zmieni. Obecnie koncze budowe drewnianego modelu żaglowca. Zczynam takze zbierac wyposazenie do nastepnego modelu ktory bedzie rc , a mianowicie schnellboot s 100 w skali 1 :35 italieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Kiedyś juz się rejestrowałeś na gruby0606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gruby9999 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Właśnie nie mogłem znaleźć loginu i hasła . A druga sprawa to jak wpisywałem do odzyskiwania hasła to nie przychodził mi żaden meil na pocztę z nowym hasłem ;/ kilka razy próbowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 To tamto stare usunę. Może tym razem coś popiszesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts