Ramzex Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Szukam dobrej oferty sklepów ( lub private )lub wycinanek CNC/laser akrobata 3D o rozpiętości 1m-1.5m. Cena to max 400 zł za kit, bo jeszcze na silnik trzeba. Naped preferuje spalina. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Napisz do sławekmod ,odnośnie jego su,albo edge ale w 400zł z folią i materiałami marnie to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzex Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Tzn, jeżeli już chciałbym obniżyć koszty, to mam balsę a do oklejania też się nada więc powinno być taniej a dużo to nie zmieni w charakterystyce (raczej).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt_max Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 hmmm , w sumie za 400 zł może cos tam dostaniesz ... ale na pewno nie jakiś super hiper ekstra odwzorowany 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Witam . Swego czasu policzyłem koszt wykonania Katany X-Lite o rozpiętości 1400 mm i wyszło mi 460 zł . Model był wycinany ręcznie , użyta była maska silnika i oszklenie kabiny z Katany Artexu . Lub masz tutaj gotowy : http://hobby-model.pl/sbach-342-epgp-arf-airline.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzex Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Hmm podoba mi się http://allegro.pl/sa...3056816271.html tylko te 30-40 cm większa i spoko. Bo z elektrykiem już od biedy to sobie poradzę , ale taka metrowa to chyba trochę za mała. A może coś innego z innych firm? Bo może ja jestem ślepy i nie widzę nic ciekawego. Fundusze mam 450 zł około na sam model. Jak nie starczy to poproszę rodziców o branie na kredyt (sporo brałem) więc i większa kwota pójdzie w rachubę. Widziałem jeszcze inne oferty jednak jak zobaczyłem ile ważą te niektóre chińskie badziewia to się przeraziłem Męczyłem trochę na Pana sławekmod i spodobała mi się katana 1400 Znalazłem niedrogo do niej skrzydła, więc ile może wynieść wycięcie kadłuba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 A dlaczego kolega nie spróbuje zrobić np. madmana ,plany dostepne,model prosty w budowie ,typowy fun fly do ,,wszystkiego '' 3D, 12G i co tam kto woli . Sporo relacji na forach ,no i zmieści się w cenie .Budowa to nie żadna katorga i warto spróbować.Mowa o wersji 1m ,bo EVO 1,5m podnosi koszty nie tak modelu co napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi