Jump to content

Jaki model?

Ramzex

Recommended Posts

Szukam dobrej oferty sklepów ( lub private )lub wycinanek CNC/laser akrobata 3D o rozpiętości 1m-1.5m.

Cena to max 400 zł za kit, bo jeszcze na silnik trzeba. Naped preferuje spalina.

Pozdrawiam!

Tzn, jeżeli już chciałbym obniżyć koszty, to mam balsę a do oklejania też się nada więc powinno być taniej a dużo to nie zmieni w charakterystyce (raczej)..

Hmm podoba mi się http://allegro.pl/sa...3056816271.html tylko te 30-40 cm większa i spoko.

Bo z elektrykiem już od biedy to sobie poradzę , ale taka metrowa to chyba trochę za mała.

A może coś innego z innych firm? Bo może ja jestem ślepy i nie widzę nic ciekawego.

Fundusze mam 450 zł około na sam model. Jak nie starczy to poproszę rodziców o branie na kredyt (sporo brałem) więc i większa kwota pójdzie w rachubę.

Widziałem jeszcze inne oferty jednak jak zobaczyłem ile ważą te niektóre chińskie badziewia to się przeraziłem :P

Męczyłem trochę na Pana sławekmod i spodobała mi się katana 1400

Znalazłem niedrogo do niej skrzydła, więc ile może wynieść wycięcie kadłuba?

A dlaczego kolega nie spróbuje zrobić np. madmana ,plany dostepne,model prosty w budowie ,typowy fun fly do ,,wszystkiego '' 3D, 12G i co tam kto woli :lol: .

Sporo relacji na forach ,no i zmieści się w cenie .Budowa to nie żadna katorga i warto spróbować.Mowa o wersji 1m ,bo EVO 1,5m podnosi koszty nie tak modelu co napędu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.