miro-er1 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 witam , Tadzio ja przykleilem telefon do boku kadluba , sony ericsson j10i2, zamiesciles filmik????, ja za 2 tyg bede latal , rwd musze tez odbudowac bo przod caly odszedl, ale juz mam remontowy do wymiany , koledze zrobilem rwd5 zamieszcze fotke oczywiscie do fotki montaz na szpilki jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Twój film jest zamieszczony ten z wilgą. Telefon powiadasz? No i patrz jak ładnie wyszedł Gratuluje. Ja się tak powoli przymierzam do breloka . RWD ładnie wyszedł. Do wprawy dojdziesz. Po zdjęciu wnosze że kierowca. Czyż byś w czasie pauzy budował zamiast odpoczywać? Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 tak w weekendy zamiast upic sie i lezec okolo auta jak inni kierowcy to ja zabilam czas robiac modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 No to widzisz dobrze trafiłem bo tak właśnie patrzę że to " leżanka " jakiejś ciężarówki któryś z kolegów coś mówił na temat tego co robisz w trakcie pauzy? Z drugiej strony fajna sprawa aku jest więc pakiety ładować można. Wystarczy na pauze stanąć gdzieś przy łące i pełen relaks Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 nie ja tylko w domu latam ze synami a w aucie sie nie nudze w wekendy, a koledzy jak sie spotykamy to nie mowia czesc Mirek tylko pierwsze slowa to , jaki samolot zrobiles, ale sa tolerancyjni nikt sie nie smieje bynajmniej. jak bym mial tutaj pakiety to mam aku i przetwornice z 24v na 230 v, i taka z 12v na 230 wrazie jazdy autem osobowym gdzies w plener, bo narazie latam wokol domu tez sporo miejsca tam mam , jak sie napewno zorietowales , po obejrzeniu filmiku, myslalem ze ten filmik z lotu z telefonem tez zamisciles , pozdrawiam . no teraz zauwazylem ze jest ups dziekuje ci Tadziu za wgranie go tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 No wstawiłem tam gdzie prosiłes Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 no dzieki Tadziu , mam nadzieje ze moge jeszcze liczyc na ciebie w tej kwestji???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Jeśli zajdzie tylko potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi