Guigo Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Witam wszystkich forumowiczów mam na imię Adam. Co do wieku hmmm... może tylko powiem, że zaczął on osiągać już "szacowny" pułap. Moje "lotnisko macierzyste" to W-wa. Modelarstwo RC to dla mnie drzwi do latania (kiedyś chciałem być pilotem - niestety nie wyszło). Obecnie latam trzema modelami: - prosty śmigłowiec co-axial na radyjko 40mHz - Mini Pet Quad 2,4GHz - BB22-1 -malutki quadrocopter, - Xtra 300 RTF 2,4 GHz firmy Nine Eagles. Jestem na wczesnym etapie robienia trzech modeli z depronu (zobaczymy co mi z tego wyjdzie ). Jak widać z powyższego opisu jestem zupełnie zielony. Liczę na waszą pomoc koledzy modelarze i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Pierwsza rada zmień avatar aby był zgodny z regaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guigo Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ok dzięki robertus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi