Capriman Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Już myślałem że bedzie to kolejne szkaradztwo z wielką owiewką i kadłubem płaskim jak naleśnik . Nie poszedłeś na łatwiznę i to sie liczy Bardzo ładnie wyszło jak na esa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Już myślałem że bedzie to kolejne szkaradztwo z wielką owiewką i kadłubem płaskim jak naleśnik . Nie poszedłeś na łatwiznę i to sie liczy Bardzo ładnie wyszło jak na esa . Że niby taki to nie ładny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 No trochę latająca kantówka wyszła:P ale wiem ze nie o urodę tu chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 To był mój 2 model ESA w życiu. Teraz robię jeszcze bardziej simple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 W kabinie osiołka wreszcie zasiadł Francesco... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi