Krzyś63 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam W nazwie wątku tkwi pytanie. Może ktoś z kolegów ma pomysł na taki symulator. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 http://rcdeskpilot.com/bmi co prawda inaczej sie nazywa - Arrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam i dziekuję Po drążę troszkę temat. Zainstalowałem program i mam następujący problem. Po pierwsze nie znalazłem modelu o którym wspominał kolega (Arrow) , po drugie mam płatny ( tani) symulator E sky i jest tam nadajnik którego nie mogę lub nie umiem skompatybilować z symulatorem zaproponowanym przez kolegę. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Jeśli masz wyjście jack z Twojego nadajnika to zwykłym kabelkiem audio podłącz się pod mikrofon w komputerze i skorzystaj z programu SmartPropoPlus w którym zrobisz sobie wirtualny kontroler który będzie działał z tym symulatorem. Model masz w załączniku. BMI Arrow 1400.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam Dziękuję i proszę o dalszą podpowiedź. Chyba nie do końca się zrozumieliśmy się. To nie jest „ prawdziwy” nadajnik, a tylko rodzaj jostika działającego i wyglądającego jak nadajnik zakończonego wtyczką USB. Poza tym nie mogę rozpakować pliku z modelem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi