Gość Anonymous Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 witam zakupiłem model SKY LADY 2 WYRZUCAM GO Z RENKI I SPADA W DUŁ MOZE DLATEGO ZE NIE MUNIEM SIE OBSUGIWAĆ APARATURĄ PRZY STARCE ??? CO MAM ZRBIĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 witam zakupiłem model SKY LADY 2 WYRZUCAM GO Z RENKI I SPADA W DUŁ MOZE DLATEGO ZE NIE MUNIEM SIE OBSUGIWAĆ APARATURĄ PRZY STARCE ??? CO MAM ZRBIĆ po 1 kupić słownik po 2 nie krzyczeć a po 3 sprawdzić wszystko w modelu(wyważenie, rewersy, trym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 człowieku popraw te byki!! A poza tym GDZIE BYŚ CHCIAŁ ŻEBY SPADAŁ, W BOK?! - apropos "czy ta winda jedzie do góry?..." edit Pisałem równo z przedmówcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 I jak nie reagować na takie posty? Nawet w dziale "Od czego zacząć" JAK?? Magnum. Tobie tylko i wyłącznie pomoże (być może) kontakt z inną osobą zajmującą się tym hobby która co nie co Ci o tym hobby opowie w cztery oczy. Mieszkasz w dużym mieście więc nie powinieneś mieć z tym kłopotu. Zadajesz pytania na tak elementarnym poziomie że aż strach próbować na nie logicznie odpowiadać! Podjedź na lotnisko modelarskie, popytaj, podpatruj, ucz się. strejla_u -> to naprawdę nie jest "Nic śmiesznego" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekskr Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 nie, to nie może być :-) to jest jakaś prowokacja! dla mnie post zjawiskowy. pozdrawiam -Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 magnum (nie wiem jak masz na imię, a prosiłem bardzo dawno o uzupełnienie Profilu), niestety nasze pogaduszki na PW nie mają sensu. Od początku proszę też o poprawę ortografii i nic nie skutkuje ( a obiecałeś poprawić błędy juz popełnione). Niestety, nic do Ciebie nie dociera, więc na początek, do końca roku masz przerwę w pisaniu na PFMRC. Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.