Gość Anonymous Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 witam zakupiłem model SKY LADY 2 WYRZUCAM GO Z RENKI I SPADA W DUŁ MOZE DLATEGO ZE NIE MUNIEM SIE OBSUGIWAĆ APARATURĄ PRZY STARCE ??? CO MAM ZRBIĆ
meteor Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 witam zakupiłem model SKY LADY 2 WYRZUCAM GO Z RENKI I SPADA W DUŁ MOZE DLATEGO ZE NIE MUNIEM SIE OBSUGIWAĆ APARATURĄ PRZY STARCE ??? CO MAM ZRBIĆ po 1 kupić słownik po 2 nie krzyczeć a po 3 sprawdzić wszystko w modelu(wyważenie, rewersy, trym)
Gość Anonymous Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 człowieku popraw te byki!! A poza tym GDZIE BYŚ CHCIAŁ ŻEBY SPADAŁ, W BOK?! - apropos "czy ta winda jedzie do góry?..." edit Pisałem równo z przedmówcą
marcin133 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 I jak nie reagować na takie posty? Nawet w dziale "Od czego zacząć" JAK?? Magnum. Tobie tylko i wyłącznie pomoże (być może) kontakt z inną osobą zajmującą się tym hobby która co nie co Ci o tym hobby opowie w cztery oczy. Mieszkasz w dużym mieście więc nie powinieneś mieć z tym kłopotu. Zadajesz pytania na tak elementarnym poziomie że aż strach próbować na nie logicznie odpowiadać! Podjedź na lotnisko modelarskie, popytaj, podpatruj, ucz się. strejla_u -> to naprawdę nie jest "Nic śmiesznego" :wink:
wojtekskr Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 nie, to nie może być :-) to jest jakaś prowokacja! dla mnie post zjawiskowy. pozdrawiam -Wojtek.
hubert_tata Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 magnum (nie wiem jak masz na imię, a prosiłem bardzo dawno o uzupełnienie Profilu), niestety nasze pogaduszki na PW nie mają sensu. Od początku proszę też o poprawę ortografii i nic nie skutkuje ( a obiecałeś poprawić błędy juz popełnione). Niestety, nic do Ciebie nie dociera, więc na początek, do końca roku masz przerwę w pisaniu na PFMRC. Hubert
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.