Kornelitoo Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Parkmaster i loty przed wieczorem...wiem, że za mało ledów, ale tylko tyle miałem. W wakacje obiecuje poprawę, oświetlenie już czeka na zamontowanie http://www.youtube.com/watch?v=WIWTaeLRCjE F4U Corsair z HK http://www.youtube.com/watch?v=gjwEgO_MuQQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Koła i start z ręki? .Taki dosyć żwawy. Niedługo wstawie filmik z 1 lotu fw-190 tez z HK.Tylko że musiałem doważyć przód , bo kierował się w kosmos . Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Nie ma steru kierunku i uciekał z pasa przy starcie z ziemi Dlatego musiałem wyrzucić go z ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 To zdejmij koła ,będzie wyglądał bardziej rasowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 To już wolę zrobić ster kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 eee tam F4u miał chowane podwozie , Ale model ładny i ładnie lata, uwielbiam warbirdy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ten też ma , chowane do mojej kieszeni Model troszke mały ale dzięki temu łatwy w transporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 To idealnie !!! Schowaj do kieszenie i lataj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Śmiech śmiechem ale podwozie jest wkładane na zatrzaski i w każdej chwili można je szybko i łatwo zdjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Nie ma steru kierunku i uciekał z pasa przy starcie z ziemi Dlatego musiałem wyrzucić go z ręki. Tak tez później pomyślałem.Zrobić i frajda ze startowania i lądowania dochodzi Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Latanie wieczorem, czy po zmroku ze światełkami, daje dużo frajdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Daje i to bardzo dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi