herobert Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Witam! Jak filmik gdzieś już był to bardzo przepraszam.
Arturo Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 :blink: :blink: :blink: .Ale musi mieć sprzęt.
PK999 Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 :blink: :blink: :blink: .Ale musi mieć sprzęt. O sprzęcie jest mowa i wszystko jest do kupienia od ręki u chińczyków. To piękne i trochę straszne, że technologia daje takie możliwości szaremu człowieczkowi. Ale żeby prawie stracić możliwość odzyskania materiału przez jeden kabelek to kiepska rzecz. Nie wiem dlaczego wybrali taki pochmurny dzień i tak słabo szybujący model (może żeby za daleko nie poleciał w razie problemów) ale i tak opuszcza szczękę.
tommat_82 Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Obejrzałem prawie wszystkie filmy z kanału tego gościa i nie tylko ten spowodował opad szczęki, dobry jest katapultujący się pilot Mustanga P-51 polecam wszystkim
PK999 Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Obejrzałem prawie wszystkie filmy z kanału tego gościa i nie tylko ten spowodował opad szczęki, dobry jest katapultujący się pilot Mustanga P-51 polecam wszystkim Hahahahhahah rzeczywiście. Oni chyba te wpadki produkują celowo dla podniesienia dramatyzmu. Albo po prostu pojechał gość do hameryki i sie zamerykanizował na tyle, że popełnia takie błędy.
Arturo Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Napisano wczoraj, 14:22 Użytkownik Arturo dnia 20 March 2013 - 13:53 napisał :blink: :blink: :blink: .Ale musi mieć sprzęt. O sprzęcie jest mowa i wszystko jest do kupienia od ręki u chińczyków. Bombe u talibów też możesz kupić, chodzi o to , że wszystko trzeba dokładnie zaplanować,Wypięcie się samolotu, dolot do wybranego miejsca, wiatr i wiele innych. Angielski znam i wiem ,że mówi o sprzęcie. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi